- 8 Ekim 2014
- 119
- 84
- 38
- Konu Sahibi markherman
Şu an o kadar sinirliyim ki nerden başlasam bilemiyorum yani.Benim annem Türk , babamsa yarı Türk yarı İngiliz.Ben on yaşına gelene kadar İngilterede yaşıyorduk biz.Daha sonra geldik ama gel-gitler devam etti.Tamamen Türkiyeye geldiğimizde on beş yaşında falandım.Ki şu anda 24 yaşındayım.Artık alışma vs. kalmadı tabii ama yıllardır beni çok rahatsız eden bir durum var ki illallah dedirtti artık.O da bazı şekilci insanların ''yurtdışında kokain partilerinde rus ruletlerinden fırlayıp gelmiş'' bakış açısına sahip olmaları.Oo yeah kamoon mezhebi de geniş bunun suyundan da koy mantığı hakim.Mantıklarını sevdiğim
Bunun o kadar çok örneğini yaşadım ki.Sarkıntı olanı olur reddersin ohoo sende de türk kızı damarı varmışlar falan der.Başkası gelir asılır amaaan sanki sizi bilmiyoruz ne naz yapıyosun der.Hayır biz kimiz öncelikle marstan mı geliyoruz orasını çözememekle birlikte , kim bu ülkede yurtdışını ki avrupayı özellikle gidip asılıyorsun kıza kimse reddetmiyor üstüne atlıyor diye anlattı bilmiyorum valla.Bunun örnekleri bini bulacağı gibi sonuncusunu bugün sabah yaşadım.Leh bir arkadaşım geldi yanıma bizde onunla kahvaltı için oturduk bir yere.İngilizce konuşunca biz garson yabancılar türkçe bilmiyolar kafasıyla başladı eteğindeki taşları dökmeye.
İngilizceyi kibar kibar konuşuyor sonra arkadaşına dönüp '' ooof am is are diyen dillerini yerim ben bunların'' falan tarzında böyle.Ki arkadaşı da yazamayacağım birçok şey söyledi cevaben.Ben de ingilizce olarak arkadaşıma kalk gidelim falan dedim ayaklandık biz.Bu tekrar kibarlaştı noluyor falan diyor bize.Nolduğunu patronuna anlatırım ben merak etme dedim türkçe bir şekilde , inme inmiş gibi kalakaldı öylece
Ama sinirimden kudurdum resmen.Patron orada değilmiş ama yarın mutlaka şikayet edicem.Yine de çıldırıyorum böyle şeylere.Hayır herkes koşa koşa ülkesinden türk erkekleri yaşasın yuppi mantığıyla mı geliyor sanıyorlar bilemiyorum ama bir gün birinin kafasını sürteceğim ilk bulduğum duvara

İngilizceyi kibar kibar konuşuyor sonra arkadaşına dönüp '' ooof am is are diyen dillerini yerim ben bunların'' falan tarzında böyle.Ki arkadaşı da yazamayacağım birçok şey söyledi cevaben.Ben de ingilizce olarak arkadaşıma kalk gidelim falan dedim ayaklandık biz.Bu tekrar kibarlaştı noluyor falan diyor bize.Nolduğunu patronuna anlatırım ben merak etme dedim türkçe bir şekilde , inme inmiş gibi kalakaldı öylece