önyargı mı? yanlış mıyım?

daisy999

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
68
11
88
Bursa
Merhaba arkadaşlar,
bir komşum var, 4-5 senedir tanıyoruz birbirimizi , samimi de sayılırdık aslında ( ? ) ama değilmiş, ya da ben yanlış yorumluyorum, sizde okuyup yorumlarınızı yazarsanız sevinirim,siz olsaydınız nasıl düşünürüz? nasıl davranırdınız?
komşum, dün akşam aradı sabah 10-10:30 gibi dr. randevusu olduğunu çocuğunu bana bırakıp bırakamıyacağını sordu.( çocuğu kızımın arkadaşı aynı zamanda ,iyi anlaşırlar yani ) tabiki bırakabilirsin dedim. Bu arada telefonum 2 gündür donup kalıyor , biri aradığında bile bazen açamayabiliyorum, tabi ona telefonumda böyle bir sorun olduğunu söylemeyi unuttum. gece kapanmış telefonum, sabah aramış, ulaşamamış ( bana arama bilgisi de gelmedi ), kapımı da çalmamış , geçerken ( üst katımda oturuyor ), 11 gibi ancak arayabildim, dediği aynen şöyle " telefonunun kapalıydı, ben de rahatsız edilmek istemiyorsun diye düşündüm ve çocuğu yanımda götürdüm" gerçekten böyle düşünüp düşünmediğini sordum , " evet, gerçekten öyle düşündüm " dedi. ya aramızada birazda olsa samimiyet varsa kapıyı çalabilirdi, ben duymadım gittiklerini , ya da başıma bir şey de gelmiş olabilir , böyle düşünmesini gerektirecek birşey de yapmadım, söylemedim......anlamadım ???
Yorumlarınız için teşekkürler, sorularınız olursa hemen cevaplayamayabilirim, cepten girmiyorum çünkü...

evet, keşke söyleseydim o ayrı, sabah açamadım telefonu, o nedenle o saatte aradım, ama aramızda sabah sabah kapıyı çalacak samimiyet var ( dı ! )

Bebeleri birbirinize bırakacak samimiyetiniz olduğuna göre kapıyı çalmalıydı bence.
Allahım korusun,bir problem mi var diye?
Gerçi belki onun da kendine göre derdi vardır,uğraşmak istememiş de olabilir.

Diyetisyene gidecekti, çok acil olduğunu sanmıyorum,sadece hastane biraz yürüme mesafesinde olduğundan bırakacaktı...hem rahatsız edilmek istemesem, niye "tabiki bırakabilirsin" diyeyim ki ?

Gereksiz büyütmüş komşunuz çalsaydı kapınızı ya

kapıyı çalmalıydı ama telefonunuzu kapatmış olduğunuzu düşünmüş işte haklı olarak bozulmuş. abartacak bişey yok. karşılıklı özür dileyip kapatın bence konuyu. önce siz açıklamanızı yapın.

Ben komsunun.yerinde olsam calardim kapiyi. Aksamdab aramis nede olsa.

Ağır bir hastalığı olsa psikolojisi bozuktur derdim ama diyetisyene gidecekmiş...
Muayyen gününe denk gelmişsinizdir ;)

Back
X