önyargılı davranmak istemıyorum

Benim de böyle çok hoşlandığım birisi vardı, İzmire her geldiğinde buluşalım derdi saftım tabi buluşurdum karşımdayken ona bakmak bile bana yeterdi, bu bana mesaj atardı gecenin 3ün de arayayım mı diye bende ara derdim saatlerce konuşurduk, seninle evleneceğim ben yok senin gibisi vs derdi ben de pek ciddiye almıyor gibi yapardım ama içten içe sevinirdim oh onunla evleneceğim diye, şimdi noldu artık buraya geldiğinde bana giderken haber veriyor, ben de gelişin de gidişin gibi olmasaymış dedim. Zamanla araya soğukluk girdi ve şuan hiç konuşmuyoruz, o da ortadan kayboldu eskiden mesaj atardı artık o bile yok. Yol verdim, iyi oldu.

Sen de kalbin kırılmadan bu iş derine inmeden bırak bence.

canım benden sana bir abla tavsiyesi..ilk işin onu faceden silmek olsun..sonuçta bir ilişkiye adım atmışsınız..profile başka kızla çekildiği resmi koymak da neyin nesi..anladığım kadarıyla bu çocuk herkese yeşil ışık yakıyor...bence uzak dur..yoksa çok üzülürsün tatlım..

Streil..Face den değil ama ben de eşimle nette tanışmıştım..Ancak sen durumu fazla abartmışsın,iyice tanımadan yelkenleri suya indirmişsin canım..Yok çok yakışıklı,yokk çok zengin..Nerden biliyorsun kendi fotosunu koyduğunu...?? Bunlar mı etkiledi yani seni..Yazdıklarından dolayı seni çok küçük sanmıştım ama küçük de değilmişsin..Eğer o adam başka bir kızla profil fotosu koymuşsa,kız da aynı fotoyu koymuşsa anlamak için daha neyi bekliyorsun ki ??? Sadece senin ilgin ve adamın üstüne fazlaca düşmen adamın egosunu okşuyor hepsi bu.....Biraz gururlu ol ve çek kendini....

hyr bız bı ortamda tanıstık zaten onunla arkadasımın yanındaydı bıraz sohbet etıık gördüm sonucta ondan sonra ekleme oldu

hyr bız bı ortamda tanıstık zaten onunla arkadasımın yanındaydı bıraz sohbet etıık gördüm sonucta ondan sonra ekleme oldu

Herneyse artık...Adam profiline başka bir kızla birlikte olan fotosunu koymuş..Kız da aynı şeyi yapmış...Yani resmen gözüne sokmuş işte....Sen sadece arkadaşlar ,aralarında birşey yoktur mu diyorsun hala ???

Herneyse artık...Adam profiline başka bir kızla birlikte olan fotosunu koymuş..Kız da aynı şeyi yapmış...Yani resmen gözüne sokmuş işte....Sen sadece arkadaşlar ,aralarında birşey yoktur mu diyorsun hala ???

peki ne söleyım onaa hakkaten de sogum yanı yalan degıl

canım benden sana bir abla tavsiyesi..ilk işin onu faceden silmek olsun..sonuçta bir ilişkiye adım atmışsınız..profile başka kızla çekildiği resmi koymak da neyin nesi..anladığım kadarıyla bu çocuk herkese yeşil ışık yakıyor...bence uzak dur..yoksa çok üzülürsün tatlım..

Çocuk çok kişiye yeşil ışık yakan biri olabilir..Ancak onlardan sadece biriyle profil fotosu yapacak duruma gelmişse ,diğer yeşil ışık yaktıklarını zaten elemiş demektir....Eğer çekindiği bir şey olsa o kızla da profil resmi yapmaya korkardı.....

Son düzenleme:
diger kiza karsi bos olmasaydi resmi eklemezdi.. atesle barut yanyana durmaz
gururun varsa hic yazma ve bulusmayi da iptal et isim cikti gibisine...

Arkadasim bence hic ugrasma yol ver gitsin.zengin yakisikli ustune kendini begenmis,farzetki yanlis anladin yinede gorusme bence,neymis ilgi alaka istermis,hasbama bak sen e tabi cocuk alismis etrafindaki iki suse puse havali arabalara tav olan kizlarimiza,deli oluyorum boyle tiplere,cocuk egosunu tatmin etmis resmen sen yazmissin o okudukca keyif almis bundan,istese yaninda olurdu..

diger kiza karsi bos olmasaydi resmi eklemezdi.. atesle barut yanyana durmaz
gururun varsa hic yazma ve bulusmayi da iptal et isim cikti gibisine...

bu saatten sonra zaten yazmam ve bulusmayı da işim cıktı faan demem direkt yüzüne sölerım ben cok sabırlı bı ınsanımdır ama patlarsam kötü patlıyorum işte ve ben bu kızı sordugumda arkadasım vs dedı ya aradan 15 dk gectı bana dıokı hala aklın o kızda dimi dio

bu saatten sonra zaten yazmam ve bulusmayı da işim cıktı faan demem direkt yüzüne sölerım ben cok sabırlı bı ınsanımdır ama patlarsam kötü patlıyorum işte ve ben bu kızı sordugumda arkadasım vs dedı ya aradan 15 dk gectı bana dıokı hala aklın o kızda dimi dio

Amann hiç değmez yaaa.Şımarığın teki....Ne halli varsa görsün edepsiz...Bırak şunu...

Amann hiç değmez yaaa.Şımarığın teki....Ne halli varsa görsün edepsiz...Bırak şunu...

suan sunları da okudum ya resmen iğrendım kendısınden ben zaten bunlara tav olan bi insan olsam o kızıda umursamazdım banane takılmama bakarım derdım ama benım derdım bu değil iştee

suan sunları da okudum ya resmen iğrendım kendısınden ben zaten bunlara tav olan bi insan olsam o kızıda umursamazdım banane takılmama bakarım derdım ama benım derdım bu değil iştee

Anlıyorum sen kendine yediremiyorsun..Ama adam bu işte.....Kendine yapabileceğin en büyük iyilik bu adamı hem face den hem de hayatından tamamen silmek..Dünyadaki tek adam o değil...

Bir kız bir erkekle neden canımlı cicimli konusur ? ben mi çok gerikafalıyım acaba ..
insan gercekten canı olana canım der ..
Zamane erkeklerı zaten bozuk , bırde sız boyle samimi yaklastıkca kendılerını İngiliz kralı falan sanıyorlar :)
Yapmayın neolur , bıraz mesafeli olun ağır olun .. Taş yerınde ağır dıye bosuna mı demısler..

Madem sallamıo senı sen al onu salla at çöpe bak nasıl kıymetlenırsın bırden ..
ha bırde o profıl resmı olayı da bence cocuk senı cepte tutuyor :) o kızla olmazsa sana doncek .. cok akıllıya

Konu içeriği nedeniyle "Aşk hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşındı.
Konuları lütfen ilgili başlıklara açalım.

Back
X