Onyargili insanlardan nefret ediyorum ..

Yaşımı göstermem için ne yapmam gerek diyosun da 21 yaş o kadar da olgun bi yaş değil.
Ben 25 yaşındayım yüz ve vücut hatlarım daha yeni yeni oturuyor düşün.
O kadınlar bence bu yaşta neden evlenmiş falan diye dedikodu yapıyordur. Yoksa dünyada bir sürü minyon tipli insan var.

Senin kafa bi dünya valla. Bana yazıyorsun zaten ha bire. Benden başka sephora var da haberim mi yok. Ayrıca sana demedim ben onu. Senin gibi biri karşıma çıksa derdin neydi diye sorarım dedim. Bunun neresi kırıcı?

Bi karisiklik oldu k.bakma senin gibi birisi diuosun ne farkeder bana demissin kabul eddiyorum aayrica ben buraya derdim bana cocuk denmesi diyorum sen bana cocuk diyosun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çocukça davranmazsan kimse sana çocuk demez. Evlenince de öyle birden büyümez insan. Sen kendini şimdi süper olgun evli kadın sanıyorsun ama mesajlarından anladığım kadarıyla alakan yok. Kusura bakma benim için tuhaf bişey bu, 20 yaşında birinin evlenmesi aklımın ermediği bişey. O yüzden gördüm mü de sorarım derdin neydi, hayatta başka amacın, ideallerin yok muydu da evlendin diye.

Meraba arkadaslaar bugun size bir derdimi paylasicam kimileriniz belki simdi buda dertmi diceksiniz ama bi aralar iyice canim sikilmaya basladi ben 21 yasindayim 10 aylik evliyim ama minyon tipliyim kim gorse benibu kac yasinda cocuksun niye evlendin die beni azarliyo ben yasimi sooyliyince susuyolar ama biktim artik insanlarin herseye burnunu sokmasindan ozguvenim kalmadi ortamlara giremiyorum hastaneye bile gideiyorum bikere gittigimde kadinlarin arkamdan dedikodu yapmasini izlemistim cunki esimin yaninda bile ole dvraniyolar bode cok sessizim kimseye cevapda veremiyorum biktim artik yasimi gostemem icin ne yapmaliyim 53 kiloyum boyum 1 60 kilo alsam yasimi gosterirmiyim ne yapmaliyim biktim artikk ;((

taktığın şeye bak hiç umrumda olmaz. 20 yaşındayım senin boyutlarındayım lise sonda lise1 ,üniversitede liseli sanıyorlar. hiç de umrumda olmadı. gül geç kilo falan da alma sakın. zayıflık minyonluk güzeldir her giydiğin yakışır

Çocukça davranmazsan kimse sana çocuk demez. Evlenince de öyle birden büyümez insan. Sen kendini şimdi süper olgun evli kadın sanıyorsun ama mesajlarından anladığım kadarıyla alakan yok. Kusura bakma benim için tuhaf bişey bu, 20 yaşında birinin evlenmesi aklımın ermediği bişey. O yüzden gördüm mü de sorarım derdin neydi, hayatta başka amacın, ideallerin yok muydu da evlendin diye.

Tabiki herkezin kafa yapisi farkli caniimm sen 40 yasinda evlenirsin 45 yasinda cocuk yaparsin:) ben 20 yasimda evlenirim hayatimi esimle gecirrim idealleerimi esimle beraber gerceklestirirrim evlenince insan olmuyo yeterki esin anlayisli olsun

Amaaaaaan boşver bende 26 yasindayim banada hangi liseye gidiyorsun falan diyorlar zerre umursamiyorum herkes yaslanirken ben genclesiyorum :)

hahahah :D:D benim de kız kardeşim 20 yaşında ama 14-15 gibi duruyor. bi gün bi ayakkabıcının önünden geçiyoruz tek kalanları yere sermiş adam büyük numaralar var. kardeşim geçerken dio ki küçük çocuk sever gibi konuşuyo bi de : "al kız al, büyüyünce giyersin" :52::52::52:

Tabiki herkezin kafa yapisi farkli caniimm sen 40 yasinda evlenirsin 45 yasinda cocuk yaparsin:) ben 20 yasimda evlenirim hayatimi esimle gecirrim idealleerimi esimle beraber gerceklestirirrim evlenince insan olmuyo yeterki esin anlayisli olsun

" Herkez" değil " herkes" olarak yazılır. İdeallerini de çok merak ettim ama sormayı planlamıyorum. Hadi sana iyi akşamlar.

" Herkez" değil " herkes" olarak yazılır. İdeallerini de çok merak ettim ama sormayı planlamıyorum. Hadi sana iyi akşamlar.

Hahahaha :D belki baska bi yerde tanissaydik cok iyi anlasabilirdik ozaman nasil bir yapiya sahip oldugumu anlardin yani cocukmuyum deilmiyim falan .. iyi arkadasliklar munakasayla baslar demisler.. niye guldum biliyormusun bu herkez kelimesini arkadaslarimda cok duzeltirim bu sefer ben tuzaga dustum uyardigin icin saol :D

benim ablamda 22 yaşında.yeni evlendi ama görseniz 15 16 yaşında çocuk zanedersiiz.çok küçücük minik.
aslında bence bu çok iyi birşey.keşke bende öyle olabilsem.
insanların ne dediklerini umursamayın ve onların laflarına göre,büyük gözükeyim diye asla kilo almayın.yoksa pişman olursunuz ilerde.:34:

Back
X