S SARADEM Üye Kayıtlı Üye 18 Haziran 2012 38 0 16 İstanbul 25 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi SARADEM #1 Selam Maşallah okadar sıcakki uyuyamıyorum Ramazan'da Allah hepimizin yardımcısı Olsun...
esoes2213 Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Şubat 2012 27 4 36 Karabük 25 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi SARADEM #2 evet bendeee zaten tuvalete kalkmaktan uykumuz bölünüyor birde sıcaklardan dön dön bide şimdi bol bol uyu diyolar nerdeeee...
evet bendeee zaten tuvalete kalkmaktan uykumuz bölünüyor birde sıcaklardan dön dön bide şimdi bol bol uyu diyolar nerdeeee...
S SARADEM Üye Kayıtlı Üye 18 Haziran 2012 38 0 16 İstanbul 25 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi SARADEM #3 esoes2213 .!.: evet bendeee zaten tuvalete kalkmaktan uykumuz bölünüyor birde sıcaklardan dön dön bide şimdi bol bol uyu diyolar nerdeeee... Genişletmek için tıkla... Banada aynısı diyorlar canım sabah 7e kadar kıvrandım Ne zor şey şu uyuyamak.
esoes2213 .!.: evet bendeee zaten tuvalete kalkmaktan uykumuz bölünüyor birde sıcaklardan dön dön bide şimdi bol bol uyu diyolar nerdeeee... Genişletmek için tıkla... Banada aynısı diyorlar canım sabah 7e kadar kıvrandım Ne zor şey şu uyuyamak.
esoes2213 Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Şubat 2012 27 4 36 Karabük 25 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi SARADEM #4 SARADEM .!.: Banada aynısı diyorlar canım sabah 7e kadar kıvrandım Ne zor şey şu uyuyamak. Genişletmek için tıkla... tam işe gitmek için kalktığımız saat o saatten sonra olsun uyuyorsun ne güzel canım
SARADEM .!.: Banada aynısı diyorlar canım sabah 7e kadar kıvrandım Ne zor şey şu uyuyamak. Genişletmek için tıkla... tam işe gitmek için kalktığımız saat o saatten sonra olsun uyuyorsun ne güzel canım