ooffff! patlamak üzereym!! ÇOK İHTİYACIM VAR KONUŞMAYA!! :((

deva89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2010
175
0
96
Konya
şuan o kadarçok bunalımdayım ki! gerçekten patlamak üzereyim!
nasıl başlym bilmyorm bir değl çok drdm var!aslında bunlara tek başına baktığında basit şeyler gibi ama hepsi bir araya gelince çekilmiyor işte yaaaaaaaaaaaa!
sorunlar şurdan patlak verdi: ben bir kasabada öğretmenim ve tek başıma yaşıyorum! burada göreve başlayalı 3 ay oldu! ve tek başıma yaşıyorum! işte patlak noktası buuu! tek başımayım!!! son 2 aydırda kasaba dışına hiç çıkmadm!yani il merkezine veya ailemin yanına hiç gidemedim uzak olduğu için!
günüm hep tek başına geçiyor!okula gidiyorum geliyorum ve sonrasında tek başıma evdeyim!! yalnızlıktan çoook bunaldım çooook!
ben alışkın değilm böyle şeylere! sosyal birisiyim! arkadaşlarmla oturup muhabbet edeceğm,gezeceğm.. vs vs.... ama burada 3 aydır bütün sosyalliğim sıfıırrrr! bütün zamanım evde tek başıma geçiyor!! çünkü burası kasaba ama kasabadan bile küçük yani köy gibi bir yer!! yani dışarı çıkmam imkansız! gezip dolaşma imkanım sıfırrr!!!

ve bir sorun da şu kii en büyük sorun aynı zamanda açıköğretm okuyorm ve haftaya finallerim var!! ama ben bu sıkıntıların içinde hiç ders çalışamıyorm! çaılşmyorm ve bunu yani sınavm oldğnu düşündükçe daha da bunalıma giriyorm! haftaya finallerim var ve ben hiç çalışmadım!!

yalnızlık hiç bana göre bir şey değilmiş bunu çok iyi anladm!!! öyleki evlliği dişünmeyen daha doğrusu düşünüp ama güven sorunu olduğundan hep bundan kaçan birisiyken bir an da yok ben yalnız kalamam deyip evlenmeye karar verdim!!komik gelebilir ama sanki şuan karşıma birisi çıksa ve evlenmek istese hemen kabul edeceğm!! yalnızlık beni böyle yaptı!!! çok sıkıldım çoook!
ya daha nasıl anlatym bilemiyorm ki! şuan ki bunalımı mı hislerimi ancak bu kadar dile getirebiliyorm!!

ÇOK BUNALDIM ÇOOOOK!!!
LÜTFEN YARDIMCI OLUN!
ÇOK İHTİYACIM VAR KONUŞMAYA!!!:43::43:

15 tatil yaklaşıyor neden bu kadar sıktınız kendinizi tatilde aileniz yanına gidersiniz.ayrıca ne kadar güzel kendi ayaklarınız üzerinde duruyorsunuz .öğretmensinz bu bile mutlu olmaya yeterli...))

ben köye gidiş geliş yaptığım halde o kadar sıkıldım ki neredeyse 1 hafta rapor alıp tatile erken başlayacağım:)
sizinki çok normal, ara tatilde biraz kafa dağıtır kendinize gelirsiniz.

Evinize bir kedi ve ya köpek almayı deneyebilirsiniz. Ben evde kedi ve köpek beslenilmesine karşıyım ama siz belli ki yanlızlıktan çok sıkılmışsınız bir can olur evde hiç değilse ne bilim aklıma bu geldi canım.

Back
X