• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ooof SIKINTIDAN patladim 6 günüm test yapsam cikar mi

beyza1986

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2010
137
1
46
Almanya
öncelikle ben buraya geldigime kadar allahima sükür ediyorum cünkü ben o kadar olumsuzluk yasadim ki anlatsam sayfalar yetmez kisacazi asilamalari saymiyorum bile 2 denemem oldu ikiside olumsuz yumurtalarim döllenmiyordu doktorun dedigini söyleyemiyorum bile ben agla agla bir oldum baska doktora gitmeye karar verdik cok iyi dr allah razi olsun genetik testi yaptirdim hersey normaldi sadece bende kan pirtilasmasi var oda ailemdede var ama hepsinin normal yoldan oldu bir sorun cikmadi bendede sorun cikmaz insallah tabi iynelerimi kullanirsam neyse...kisacasi yumurtaliklarim döllendi 8 tane cok sevindik o sevinc sanki hamileymissim gibi sevicten agladim 2 tanesini transfer edildi simdide 6 cigünüm beklemedeyim test yapmamak icin kedimi zor tutuyorum yap cikarmi

arkadasim oncelikle tedavin hayirli olsun,bak cok az kalmis,yarilamissin bile
bende bugun positif almis biri olarak sanada ugur getirmesini dilerim..
lutfen stres yapma ben 5..gunumden itibaren belirti aramaya baslamistim,ama gunler oyle boyle gecti vallaha
az kaldi sabret,insallah positif alirsin canim:nazar:

arkadasim oncelikle tedavin hayirli olsun,bak cok az kalmis,yarilamissin bile
bende bugun positif almis biri olarak sanada ugur getirmesini dilerim..
lutfen stres yapma ben 5..gunumden itibaren belirti aramaya baslamistim,ama gunler oyle boyle gecti vallaha
az kaldi sabret,insallah positif alirsin canim:nazar:

hayirli olsun hayirli saglikla kucagina almak nasip etsin insallah...insallah ugurlu gelirsin

Back
X