- 14 Ağustos 2018
- 563
- 273
- 18
- 29
kizlaarr şuan feci şekilde çıldırmak üzereyim yemin ederim... allahım bu kadin benim imtihanim mi ???? bir türlü anlam veremiyorum şu kadına.. ya 1 hafta annemlerde kaldım kizlar kaynanam olacak kadın evimi cekyatlari mi halıları mi bile sarmış örtü çekmiş heryereeee !!! arkamı ne zaman dönsem bu kadın böyle.. her zaman aynı şeyi yapıyor ya pis kadın olsam tamam diyicem ama evim pırıl pırıl mis gibi civil civil. neler yaptım bu ev için ekmek paramdan kistim o kadar çaba harcadım ki hayal ettiğim evi kurduğum icin. ama bu kadın mahvediyor her bir yere gidişimde. heryere örtü çekiyor kaç kere uyardım anne ben sevmiyorum yaşım daha küçük neden kapatıyorsun guzel evimizi. kadın nuh diyor peygamber demiyor. kizlarne yapacağım ben eşime söyledim o annesinden beter!!!! istemiyorum örtü. kimse örtü sermiyir ki artık kime gitsem salonları mis gibi örtüsüz misafir odası. bende asla kullanmıyorum salonu mu küçük odamız var orda oturuyoruz. salona ne zaman girsem heryer örtülü çıldırıyorum... ne yapmam lazım. kizlar ben örtü sevmiyorum. salonuma çok emekler verdim netten süsler aldım çok zorluklarla yaptım. lambader avize cicekler kelebeklerle donattım evimi. her gelen baka kalıyor vallahi ya... ama bu kadın hep örtme çabasında. örtüleri görsenz çarşafa benziyor aynı. nerden de buluyor anlamadım ki :) tamam eski toprak huy edinmiş. ama sevemiyorum ben örtü napayım elimde değil nolur bir çözüm yolu gösterin. yaşlı kalp kırmak istemiyorum günah
şuan gorumcelerm de bizdeler onların yanında söylüyor bide meryem sevmiyor ama ben sererim diye!!! biri çıkıp desin lütfen anlıyoruz seni desin
(