Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar dr. ahmet köremezli ye burun estetiği yaptıran varmı. nefise karatayın burnunu falan yapmış ama sitede hakkında yazı görmemem çok şaşırttı beni. ameliyat olan arkadaşlar düşünlerinizi bizimle paylaşabilirmisiniz.
Merhaba, ben siteye yeni uye oldum. Yeni gordugum icin herkesin bilgilenmesi adina yazmak istedim. Hemsire ve guvendigimiz bir tanidigimiz araciligi ile ahmet beyi tanidim ve burun estetigi yaptirdim. Burnu zaten cok sorunlu degildi hafif bir duzeltme yaptirmisti tavsiye eden tanidigim ve goruntusu iyi olmustu. Benim burnum kemerli ve biraz daha ugrasilacak bir burundu. Ozellikle bu tip operasyonlarda burun deliklerinin asimetri problemini cok duyup goruyordum bu endiseme kadar tum endiselerimin gereksiz olduguna inanacak guveni vermisti bana. Kendisinin estetik anlayisina ve profesyonelligine guvenerek sordugum diger dr.lara gore daha fazla bir ucret istemesine ragmen operasyonu tam bir gonul rahatligi ile kendisine yaptirdim. Operasyon sonrasi gozlerimin alti acayip morarmisti 15 gun disari cikamadim. Bir delik buyuk digeri kucuktu, bir yanimi hissetmiyordum ve tam olarak nefeste alamiyordum. Kendisini ne zaman arayip soylesem gecer gecer diyordu ancak gecmedi korktugum sey basima geldi sagligimdan oldum. Ameliyat oncesi rahatlikla ulasabildigim dr.a ameliyat sonrasi pek rahat ulasamadim. Son ulastigimda aynen boyle anlattim ne diyim gel bi daha ameliyat edeyim para almam dedi. Ben bir daha narkoz almaktan ve ameliyat sonrasindan korktum acikcasi yaklasik 4 yil oldu hic bisi yapmadim. Hala sol tarafima nefes alamadigim icin yatamiyorum. evlilikti cocuktu derken arada kaynadi gitti bir kac kez daha ulasmaya calistim yok yurtdisinda bilmem nerede ulasamadim. Ameliyat oncesi no.yu gorup geri donen dr.da donmez oldu. Beni uzen guvenimin ve verilen sozlerin bosa cikmasi oldu. Cunku gercekten cok guvenmistim. Belki pesini boyle birakmamam gerekirdi ama ne bileyim iste..