op,dr Bülent Koç'a estetik ameliyatı olanlar

demetyaz78

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2015
5
3
3
47
Op dr Bülent Koç'a estetik ameliyatı olanlardan yorum bekliyorum cok başaralı bir doktormuş dalında bilgi sahibi olanlardan yorum bekliyorum

Henüz olmafım ama ameleliyat gunumu aldım dr bulent koç beyden hiç korkusuzca bekliyorum o kadar güzel motive etti ve bilgilendirdiki yaptıgı ameliyatlı kişileri klinikde de gördüm kontrole gelmişlerdi hepsi memnundu ve gordugum için hiç korkum ve süphem kalmadı sadece o güzel günü bekliyorum

Bi sorum olacak kızlar ameliyat sonrası tekrar dolgu boyox yaptıran varmı

Mrb bende dr bulent koca ameliyat oldum 7 şubatta süper bir dr gerçekten hiç ağrım kanamam olmadı yarın alcilar im çıkacakssabırsızlıkla bekliyorum acısı aalınanlar yorumlarınızıbbekliyorum herkezdebulent kkoçu siddetle tavsiye ediyorum

Benim bir sorum olacak?
Dr.bülent koç'a burun estetik olanlar!
Dr beyin burun öncesi gösterdiği similasyon burnun şekli birebir olmakta mı?

Merhaba, dr beyin ameliyat öncesi. Gösterdiği burun öncesi.ve sonrası resim gerçekten uyuyor mu? Cevaplarsanız sevinirim tşk

Merhaba,
Dr bey ile görüşeceğim yakında.. Benim bir sorum şu olacak cevaplayan olursa sevinrim.
Ameliyat öncesi gösterilen burunla sonrası burun birbirine uyuyor mu?

instagramdan takip ediyorum ve çok güzel+doğal burunlar yapmış. doğrusu onceden aklımda olan bir isim değildi, bilmiyordum ama yaptığı burunları tesadufen gordukten sonra gorusmeye karar verdim. birkaç hafta içinde bir randevu almayı düşünüyorum.

bulent beyin haberi var midir yok mudur bilmiyorum ama bu reklam işi ise cidden can sıkıcı olmuş. hakkında bilgi almak için başlığı okudum ama hayalkırıklığı oldu kişilerin aynı kişi çıkması. hayır amaç ne yani? sağlık gibi bir konuda insanları kandırmak cidden ahlaksızlık.

kendisinin başarılı bir hekim olduğunu düşünüyorum yaptığı işleri takip ettiğim için ve sırf bu yüzden gorusmek istiyorum. aksi durumda asla gorusmek istemedim bu mesajlari ilk gorseydeydim.

bu arada gorusme ucretsizmis, kendisiyle gorusunce detayları yazarım buraya yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…