Op. Dr. Cihan Uçar burun estetiği için yorumlarınız

esmanur87

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2014
2
0
6
35
İstanbul
Birkaç ay önce op. dr. cihan uçar da burun estetiği oldum . memnum kaldım fiyat konusunda da çok yardımcı oldular. Sizler neler düşünüyorsunuz daha önce tedavi olan var mı ? sonraki zamanlarda herhangi bir problem oldu mu. Kendisine çok teşekkür ediyorum buradan bir kez daha.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yıllar önce trafik kazası sebebiyle burnum kırılmıştı ve ben o sıralar hamileydim. doğumdan sonra devlet hastanesinde ameliyat oldum fakat burnum kuş gagası gibi oldu ve burum kemerim yamuktu.. Arkadaşlarımın tavsiyesi ile Cihan beyle tanıştım ve hemen ameliyat oldum ...önceden burnum yüzünden çok çirkin bir görüntüm vardı, psikolojim bozulmuştu... ameliyat sonrası beni hayata yeniden döndüren, kendimle barışık yaşamamı sağlayan Cihan beye çok teşekkür ederim...Sayesinde çok mutluyum ve kendimi çok iyi hissediyorum... kendisi son derece güler yüzlü samimi işinde son derece başarılı ve ilgili bir doktor ...pişman olmazsınız...

ARKADAŞLAR ,

KAZ AYAKLARIMA BOTOX YAPTIRMAK İSTİYORUM. DR CİHAN UCAR A YAPTIRAN VARMI.. YADA TAVSİYE EDEBİLECEĞİNİZ BİR YER

TEŞEKKÜRLER

Back
X