Op Dr Hakan Çepni'ye estetik burun ameliyatı olanlar

golgedemuhabbet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2011
29
0
36
Konya
Arkadaşlar merhaba..Konya'da yaşıyorum.Yıllardır estetik burun ameliyatı olmayı düşünüyordum ama bir türlü doğru doktoru bulduğumdan emin olamadığım için hep erteledim ve uzun araştırmalarım beni Sn. Hakan Çepni bey'e yönlendirdi.Hastanelerdeki araştırmalarım sonucunda bir çok kişinin tavsiyesi Hakan Bey oldu ve 2011 yılına yeni bir burnumla girmeye karar verdim.2010 'un son günü ameliyat oldum.Ameliyata gireceğimde çok heyecanlıydım, doktorum sakinleştirdi ve daha öncesinde söylemiş olduğu sözü yineledi (sıfır ağrı ) dedi...en çok korktuğum kendime geldiğimde ağrılar hissetmekti..inanılmaz bir duyguydu uyandığımda en ufak bir ağrım bile yoktu..bu gün dördüncü günüm ameliyat sonrası hala ağrım yok bekliyorum ne zaman olacak die ama doktorum olmayacak bekleme diyor:) ameliyatttan korkan herkese doktorumu tavsiye ediyorum..Güvenilir, titiz, işini fazlasıyla önemseyen ve bilgili bir doktor..Herkese tavsiye ediyorum...selamlar...

Arkadaşlar merhaba..Konya'da yaşıyorum.Yıllardır estetik burun ameliyatı olmayı düşünüyordum ama bir türlü doğru doktoru bulduğumdan emin olamadığım için hep erteledim ve uzun araştırmalarım beni Sn. Hakan Çepni bey'e yönlendirdi.Hastanelerdeki araştırmalarım sonucunda bir çok kişinin tavsiyesi Hakan Bey oldu ve 2011 yılına yeni bir burnumla girmeye karar verdim.2010 'un son günü ameliyat oldum.Ameliyata gireceğimde çok heyecanlıydım, doktorum sakinleştirdi ve daha öncesinde söylemiş olduğu sözü yineledi (sıfır ağrı ) dedi...en çok korktuğum kendime geldiğimde ağrılar hissetmekti..inanılmaz bir duyguydu uyandığımda en ufak bir ağrım bile yoktu..bu gün dördüncü günüm ameliyat sonrası hala ağrım yok bekliyorum ne zaman olacak die ama doktorum olmayacak bekleme diyor:) ameliyatttan korkan herkese doktorumu tavsiye ediyorum..Güvenilir, titiz, işini fazlasıyla önemseyen ve bilgili bir doktor..Herkese tavsiye ediyorum...selamlar...

selam.bir arkadaşım da hakan beye ameliyat olmayı düşünüyor.Ama yaptığı burunları görmediği için endişeleri var.acaba mümkünse burun fotolarınızı görebilir miyiz.Bugün telde doktorla görüştük.Güven verici konuşmaları vardı.Arkadaşım şuanda konyada değil.Yaptığı başka burunlar hakında bilginiz var mı?bilgilendirirseniz sevinirim..

çok geçmiş olsun ve güle güle kullan yeni burnunu :) ben de hakan beye ameliyat olmayı düşünüyorum. ben morluklardan çok korkuyorum. çok morardı mı yüzün ve kaç günde geçti? tamponlar kaç gün kaldı? şu anda burnundan nefes alabiliyor musun? çok soru sordum ama :)

geçmiş olsun arkadaşım.
evet karamel ben de düşünüyorum hakan çepni yi. sen ne zaman olmayı düşünüyorsun?
ayrıca ameliyat olan arkadaşım acaba fotograf görebilir miyiz :)

az önce bi tanıdıgımla görüştüm, bi yakını hakan bey e ameliyat olmuş, söylediğine göre, dr bey ameliyat öncesi gösterdiği ilgiyi, ameliyat sonrası göstermiyormuş arkadaşlar. doğru mu acaba?

mrh bende hakan beye ameliyat olmak istiyorum ama tam bilgi edinemedim...gölgedemuhabbete msj yazdım ama hala cvp yazmadı.sizin arkadaşınızın burnu istetiği gibi olmuş mu?bi sorun yaşamış mı acaba?birde hakan beyin ameliyat sonrası ilgisiz olması kafamı karıştırdı.

mrh bende hakan beye ameliyat olmak istiyorum ama tam bilgi edinemedim...gölgedemuhabbete msj yazdım ama hala cvp yazmadı.sizin arkadaşınızın burnu istetiği gibi olmuş mu?bi sorun yaşamış mı acaba?birde hakan beyin ameliyat sonrası ilgisiz olması kafamı karıştırdı.

ARKADAŞIM AMELİYAT SONRASI ÇOĞU DOKTOR İLGİLENEMİYOR YOĞUNLUKTAN.bEN DE BİLGE BEYE AMELİYAT OLDUM,SONUÇ ÇOK İYİ OLDU AMA DOKTOR AMELİYATTAN SONRA YANIMA BİLE UĞRAMADI.HEP ASİSTANLARI İLGİLENDİ.SEN BUNA TAKILMA ÖNEMLİ OLAN BURNUNUN ŞEKLİ:)))))))))YİNE DE DİĞER DOKTORLARIDA ARAŞTIR TABİKİ...

umarım gölgede muhabbet bu ara siteye girerde sizi bilgilendirir.bu sürecin çok zor olduğunu biliyorum.kafanızdaki soru işaretlerinin yok olması için hakan beye ameliyat olanlar umarım görür de yardımcı olur...

umarım gölgede muhabbet bu ara siteye girerde sizi bilgilendirir.bu sürecin çok zor olduğunu biliyorum.kafanızdaki soru işaretlerinin yok olması için hakan beye ameliyat olanlar umarım görür de yardımcı olur...

canım benim saol.senin hakkını nasıl öderim.verdiğin destek için çok teşekkürler...

geçmiş olsun arkadaşım.
evet karamel ben de düşünüyorum hakan çepni yi. sen ne zaman olmayı düşünüyorsun?
ayrıca ameliyat olan arkadaşım acaba fotograf görebilir miyiz :)

gül_nihan ben şubatın ilk günlerinde olmak istiyorum da içimi bir korku sarıyo yaklaştıkça :SS bakalım yarın veya pzt hakan beyle görüşmeye gidicem. sen ne zaman olmayı düşünüosun?

öyle şeyler ben de duydum. belki doktorun yoğun zamanlarına denk gelmiştir. ama ben hakan beye yazın bi ameliyat oldum. gece ağrım vardı hastanede buluştuk, ilgiliydi. daha sonra kontrol için muayenehanesine gittiğimde gayet ilgiliydi. yani kendisine ulaşınca güzelce ilgileniyor.

arkadaşım mesaj yazdım iletilmedi sanırım.ameliyat sonrası ağrı falan olmadığı için rahat bir süreç yaşadım..bir hafta sonra alışveriş bile yaptım.10 gün rapor almıştım.10.gün sonunda işe başladım.hakan bey ilgili bir hekim.sorun yaşayan oldumu bilemiyorum fakat.gerek hastanede gerekse de ameliyat sonrası gayet ilgili.ulaştığınız sürece yardımcı olur kanatindeyim.amaliyat sonucunu da 1. ayın tamamlanmasının ardından paylaşacağım.herkese selamlar...

öyle şeyler ben de duydum. belki doktorun yoğun zamanlarına denk gelmiştir. ama ben hakan beye yazın bi ameliyat oldum. gece ağrım vardı hastanede buluştuk, ilgiliydi. daha sonra kontrol için muayenehanesine gittiğimde gayet ilgiliydi. yani kendisine ulaşınca güzelce ilgileniyor.

ben daha çok hakan beyin yaptığı burunları merak ediyorm.ameliyat olanların resimlarini görebilsek çook iyi olur.ev arkadaşımda başka bi doktora ameliyat oldu oda ameliyat sonrasında doktoru hiç görmemiş asistanları ilgilenmiş.

arkadaşım mesaj yazdım iletilmedi sanırım.ameliyat sonrası ağrı falan olmadığı için rahat bir süreç yaşadım..bir hafta sonra alışveriş bile yaptım.10 gün rapor almıştım.10.gün sonunda işe başladım.hakan bey ilgili bir hekim.sorun yaşayan oldumu bilemiyorum fakat.gerek hastanede gerekse de ameliyat sonrası gayet ilgili.ulaştığınız sürece yardımcı olur kanatindeyim.amaliyat sonucunu da 1. ayın tamamlanmasının ardından paylaşacağım.herkese selamlar...

teşekkür ederim.resimlerini bekliyoruz...

selam arkadaşlar..bu gün 21 gün geçti burun ameliyatımın üzerinden..bende gerçek şeklini çok merak ediyorum ,son halini yani..hakan çepni ile ilgili görüşlerimi bir kaç kez yazmıştım.daha önce hiç bir ameliyat geçirmemiştim ve ameliyattan çok korkuyordum.birde burun çok önemli görsel açıdan..başarılı olacak mı, daha kötü bir görünüm olurda pişman olur muyum ameliyat olduğuma gibi kaygılar taşınıyor o pisikoloji ile..ameliyat sonrası en ufak bir ağrı olmadı..biraz şişlik ve morluk,biraz narkozdan kaynaklanan kusma..ki bu herkes için olağan ve çok zor bir durum..ameliyat ve sonrası konforlu rahat sıkıntısız bu konuda kesinlikle tavsiye ederim..şekil ile ile ilgili sanırım bişeler solersem yanlış olur..ilerleyen günlerde paylaşmak isterim...ameliyattan bir hafta sonra alışverişe gittim..hiç bir sorunum olmadı.hala ameliyat olduğuma inanamıyorum.çünkü sonrasında beni rahatsız edecek bir şey olmadı..morluklar kendiliğinden kayboluyor.10 gün rapor aldım ve raporum bitince işe başladım..işe başladığımda ise göze batan,rahatsız eden bir görüntü yoktu..hala burun içinde şişlikler war...umarım güsel bir burun olur..arkadaşlar doktorla iletişiminiz çok önemli.ne istediğinizi tam olarak ifade ederseniz net bir şekilde anlartırsanız istediğiniz gibi olur sanıyorum..şimdi bende sabırla 6.ayı beklicem her geçengün değişiyor burun..hoşçakalın

konyada mehmet mustafa kıyar hakkında bi bilginiz var mı acaba.

heyyula, mustafa kıyar hakkında çok detaylı bilgim yok cnm.
buarada, Hakan Bey in asistanı yok biliyosunuz, hal böyle olunca, ameliyat sonrası bizzat kendisi ilgilenmesi gerek. benim tanıdıgım kişinin gelini ameliyat olmuştu, ameliyata kadar gayet ilgili, ameliyat sonrası ise, ilgilenmeyen bir doktor oldugunu, bu nedenle canlarının sıkıldıgını söyledi bana.

bir de ne için ameliyat olacagınız önemli. yani tam olarak problem nedir, bu da sonuçla alakalı. ben daha ziyade, burnumdan rahat nefes alabilmek için istiyorum buarada, şeklen de düzelsin istyiorum burnum.

ben de şubat tatilinde yaptırmak istiyorum karamel. eğer yüzyüze görüşebilirsek seninle aslında iyi olur :)

buarada, Hakan Bey in asistanı yok biliyosunuz, hal böyle olunca, ameliyat sonrası bizzat kendisi ilgilenmesi gerek. benim tanıdıgım kişinin gelini ameliyat olmuştu, ameliyata kadar gayet ilgili, ameliyat sonrası ise, ilgilenmeyen bir doktor oldugunu, bu nedenle canlarının sıkıldıgını söyledi bana.

bir de ne için ameliyat olacagınız önemli. yani tam olarak problem nedir, bu da sonuçla alakalı. ben daha ziyade, burnumdan rahat nefes alabilmek için istiyorum buarada, şeklen de düzelsin istyiorum burnum.

ben de şubat tatilinde yaptırmak istiyorum karamel. eğer yüzyüze görüşebilirsek seninle aslında iyi olur :)

gül_nihan ben bugun 5.30a randevu aldım :) sen ne zaman gideceksin?

gül_nihan, ne yaptın canım?

Back
X