op.dr.Hüseyin Altun

sarikayaeda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
4
1
86
İstanbul
merhaba arkadaslar..kısa bir süre önce yunus emre hastanesinde Hüseyin beye rinoplasti ameliyatı oldum.bütün soruları tek tek yanıtlayıp insanı tatmin eden hasta ile doktor iletisiminin sagliklı bir sekilde yapan hekim..herkese tavsiye ediyorum.ilgilenenler benimle iletisime gecebilir operasyon öncesi ve sonrası hallerimi paylasabilirim.

merhaba adaşım eda bende hüseyin altun ameliyat olucam kısmetse çok doğal olsun istiyorum nasıl geçti? ameliyatın daha yakından resmin varmı?biraz anltaırmısın?

kızlar bende hüseyin alttun beye ameliyat olacağım. bir ayım kaldı.. başaralı bi doktor. yaptığı burunları canlı canlı gördüm.. bu sebeple içim rahat. pek korkmuyorum. bir ayım geçsede olsam diyorum artık :)

ameliyatımı oldum sonunda.. benim şuan6.günüm..çok hafif morluğum var odasarardı.alçım henüz çıkmadı ama herkes muhteşem gözüktüğünü söylüyoo şimdiden.. delikli slikon tampon kullanıyo. tamponlarım çıktı ve şimdiden müthiş nefes alıyorum.. ağrısız acısız.. çokk ilgili mütavazi bi doktorr. kesinlikleeeee görüşün derim benn.. alçımın çıkmasını sabrsızlıkla bekliyorumm :) ameliyat olaya karar vermiş arkadaşlara bol şanslarr

Şu anda burnun nasıl görünüyor? Memnun musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…