Op.Dr.Leyla Ercan Hakkında-Medicalpark Fatih

simay1980

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2009
8
0
86
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,
Kadın doğum doktoru bulmakta çok zorlanıyorum 4 yıllık evliyim ama bir türlü doktor bulamadım.Hamile kalmayı istediğim için de benim için çok önemli acil iyi bir doktor bulmam gerekiyor.Geçen hafta leyla ercan a gittim.İlk görüşte sıcak geldi ama acabalarım var.Acaba orda doğum yapan var mı leyla hanım hakkında bilgisi olan paylaşırsa çok ama çok mutlu olucam.Şimdidien ilginiz için çok teşekkür ederim.

geçen birisi demişti sanırım 29 mayısdan gelmiş oraya ii dr diyolardı.bende ayşegül hanıma gitmeyi düşünüyorum onun çok iyi dedileer bakıcam bende..

Bende daha önce ayşegül hanıma gittim.çok yoğun o yüzden pek ilgilenemiyor.
Mesela ben hamile kalamyı düşünüyorum 4 yıldır düşünmüyordum dedim o yoğunluktan olucak 4 yıldır çocuğu olmuyor diye yazmış az kaldın rahimiçi flm çekeceklerdi.Allah tan ben uyanıktım da doktoru uyardım.

kızlar bende c.tesi leyla hn a gidicem bilen tanıyan varsa lütfen biraz bilgi versin

Ben dÜŞÜk yaptıgımda gıtmıŞtım leyla hanıma hıÇ memmun kalmadım ılgısız geldı bana bıde Çok kalabalık oluyor

2 dir leyla hn a gidiyorum beni baya umutlandırdı bakalım bu ay tedavıye baslıcaz...yumurta takıbıne inş. hamile kalırım ...leyla hn ıda burda bi güzel överim...

ben fatih medical park ta doğum yaptım.doktorum yine orda ESRA ÇEBı süper bir doktor.Kendi doktorum tatile giderken beni leyla hanıma yönlendirdi sadece 1 defalık ..hiç ama hiç memnun kalmadım ..başından attı resmen.o hastanedeki en doktor ESRA ÇEBı.2 doğumumuda o yaptırdı

ben fatih medical park ta doğum yaptım.doktorum yine orda ESRA ÇEBİ süper bir doktor.Kendi doktorum tatile giderken beni leyla hanıma yönlendirdi sadece 1 defalık ..hiç ama hiç memnun kalmadım ..başından attı resmen.o hastanedeki en doktor ESRA ÇEBİ.2 doğumumuda o yaptırdı
süer aslında devamlı gelen hastalarına cok iyi davranıyo bende 2 kere gittim banada pek sıcak davranmadı ama birbirimize alışınca sıcaklık olacağına inanıyorum....hayırlısı olsun

Selam kızlar,

Bu sayfayı yeni keşfettim ve cevabım geç olacak ama belki okuyanlar olur yine?
Özel sağlık sigortam doğumu karşılamadığı için maalesef kendi kadın doğumcumu bırakıp başka doktor arayışına girdim. Geçen hafta ilk defa Leyla Hanım'a gittim. Hastane ana baba günü, çok kalabalık. Leyla Hanım beni iyi karşıladı fakat emin olamıyorum çünkü ben Haşimato hastasıyım ve bu konu üzerinde pek durmadı, özellikle gebelikte çok iyi takip edilmesi gerekiyor. Ay sonunda tekrar gideceğim ve yine şüphelerim varsa başka doktor bakacağım tekrar. Ayşegül Hanım'ı çok övdüler ama kendisi çok dolu, Haziran'da randevu verdiler bende almadım. Güvenilir, doktorların ilgili olduğu ve gidebileceğim mesafede hastane bulmakta zorlanıyorum :(

ınşallah hepimiz iyi doktorlarla karşılaşırız (amin)

leyla hn bilgili ama çok ilgisiz bi dr...ultrasonda muayene ettikten sonra hiçbişey söylemeden çıkabilirsiniz diyo ..

Hayır Leyla hanım hakkında söylenen olumsuz ifadeler hiç katılmıyorum.. Bilakis gayet ilgili ve samimi geldi bana. Sorduğum her şeye ayrıntısıyla cevap verdi. Güler yüzlüydü..Öyle muayenden sonra da hiç çıkabilirsin demedi bana.. Muayene sonrası değerlendirmelerini ne yapacağımızı anlattı..buradaki olumsuz ifadeleri okuyunca çok şaşırım..üçüncü gittiğim doktor leyla hanım ve onda karar kılacağım galiba..henüz iki ya da üç kere görüştüm ama çok memnun kaldım..bakalım..

selamlar,
hanımlar, gebeliğim boyunca leyla hanıma gittim.17 eylülde bebeğim dünyaya geldi.leyla hanımın hastası olarak kafsında soruları olanlara yönelik yazıyorum.
hepimizin başta benzer kaygıları oluyor.önemli olan kendinizi doktorunuza doğru ifade etmeniz bence.leyla hanım bu konuda çok iyi bir doktor.kaygılarınızı mutlaka doktorunuzla paylaşın.konuştukça paylaştıkça güveniyorsunuz.güvenince zaten doktorunuza emanet ediyorsunuz kendizi.çünkü sizin ve bebeğinizin için en doğru olan kararı verecektir bunu biliyorsunuz.
leyla hanım güleryüzü tecrübesi bilgisi sabrı ile bizi hep dinlemiş ve rahatlatmıştır. ama en önemlisi doğum anı.leyla hanımın sabrı telkinleri olmasaydı bugün sezaryen kesisi olan bir anne olacaktım.ama çok şükür ki leyla hanım normal doğum yapmama yardımcı oldu.onun o pozitif yönü bir doktorun görevini yapıyor olmasından öte birşey.unutmayınki doktorlar hergün bizim gibi onlarcasını görüyorlar. fazlasını istiyorsanız doktorunuzu siz yönlendireceksiniz.
leyla hanım işinde çok iyi,herkese tavsiye ediyorum...

Herkese selam. Bende ilk defa geçtiğimiz hafta sonu gittim leyla hanıma. Uzun zamandır normal muayene için doktor arayışındaydım. Ama kan tahlili yaptırıp, hamile olduğumu öğrenince, ne kadarlık olduğunu ve durumunu öğrenmek için çok acil doktora gitmeye karar verdim. Bana ilk sefer için oldukça güler yüzlü ve sıcak geldi. Muhtemel doğum tarihimi falan hesaplayıp, söyledi. Kartını verirken, herhangi bir sorun olmas halinde çekinmeden cep telefonundan arayabileceğimi söyledi. ılk defa jinekolojik muayeneye girmeme rağmen kendimi hiç kasmadım. Bir daha, bir ay sonra gideceğim muayeneye. Artık ondan sonra kesin kararımı veririm. Ama ilk izlenimim olumlu...

Bende ilk muayenemi leyla hanımda oldum ama o hastanede ayşegül hanımı çok övdükleri için 6 aylık olana kadar ayşegül hanıma gittim.Bilgili bir kadın ama çok ilgisiz,çok yoğun,bir ay önceden randevu almama rağmen iki saat bekliyorum kapısında o yüzden bu hafta vezgeçtim ona gitmekten.Leyla hanıma geri dönücem.Gebeliğine Dış gebelik denen bir arkadaşımı leyla hanıma yönlendirdim kendisinin desteğiyle ve bilgisiyle umutlandılar ve bebekleri gayet sağlıklı,ona gitmeselerdi çoktan aldırmış olacaklardı.:18:Çok samimi ve güleryüzlü bir kadın.Onun verdiği bilgilerin 10/1ini 6 ay boyunca ayşegül hanım vermedi bana.Benimde aklıma takılan acana normal doğum yanlısı mıdır? bilen varsa paylaşırsa sevinirim????

merhaba
bende bugün ilk kez gittim leyla hanıma ve gebe olduğumu öğrendim,
sıcak davrandı oldukça. ultrasondan keseyi gösterdi samimiydi oldukça
bundan sonrada ona devam edeceğim muhtemelen

kızlar bende fatih medical park esra hanıma gidiyorum arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim ben memnun kaldım zaten siz sormadan herşeyi anlatmaya başlıyor bayağı bilgili bir kadın 9 haftalık hamileyim testler verdi onları yardıktan sona bir daha gdicem

ben 2 ay gittim gerçekten ilgisiz bir doktor.ben ikiz bebeklerime hamileyim 3 aylık ve hiç bir bilgi vermiyor. netten araştırıyorumda ordan öğreniyorum herşeyi, ağzından çımbızla laf alıyosunuz .şimdi esra çebi ye randevu aldım ona gideceğim herkes çok memnun giden arkadaşlarım var çok yoğun diye gitmek istememiştim ona ama vazgeçtim ne kadar yoğun olursa olsun gideceğim.

Leyla hanıma ben de 2 kez gittim ama hiç memnun kalmadım, hiç bilgilendirmiyo, siz sormadan hiç bişey söylemiyor, ilk gebeliğim olduğu için benim de herşeyi sormak aklıma gelmiyo bilmediğim için. bu sefer randevumu esra hanıma aldım tavsiye üzerine. inş memnun kalırım. ayrıca ayşegül hanımı tavsiye edenler de oldu

Back
X