Op.Dr.Murat Erdoğan estetik olan var mı?

xyz_s

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2013
392
330
303
Merhaba arkadaşlar murat beye ameliyat olan var mı zonguldak ereğli anadolu hastanesinde yapıyo herhangi bir bilgisi olan var mı ?

Merhaba.

Bir ay içerisinde murat hocaya ameliyat olacağım. Murat hoca hakkında tam da bu zamanlarda başlık açılması beni şaşırttı doğrusu. Tesadufun böylesi :)

Merhaba.

Bir ay içerisinde murat hocaya ameliyat olacağım. Murat hoca hakkında tam da bu zamanlarda başlık açılması beni şaşırttı doğrusu. Tesadufun böylesi :)
:) epeyce inceledim yaptıgı öncesi ve sonrası sonuçları biraz burun deliklerini hatalı buluyorum kimininkine hiç dokunmuyor bence ölede hoş durmuyo acaba yaptıranlar mı öle istiyorlar tabi onuda bilemem sizin şikayetiniz nedir benim onu düşüyo olmamın sebebi uygun fiyatta olması

Ben de epey inceledim. Hasta yorumlarına ve hastaların kendi sayfalarındaki yorumlara, fotograflara çok dikkat ettim. Benim murat hocayı secme sebrbim çok doğal burunlar yapmasi. Estetik olduğunun neredeyse anlaşılmaması. Benim istediğim şey de bu. Ucu düşük olmayan, hafif kavisli ve doğal bir burun. Zaten cok problemli bir burna sahip degilim ben. Burun deliklerinin küçültülmesi konusunda yorum yapamayacağım. Belki gerekli gormuyordur. Gerek gorse yapardı sanırım. Bilemiyorum :)

sanırım sizde istanbul da yaşıyorsunuz kontrol süresince orada mı olacaksınız yoksa alçıyı istanbul da mı aldıracaksınız

sanırım sizde istanbul da yaşıyorsunuz kontrol süresince orada mı olacaksınız yoksa alçıyı istanbul da mı aldıracaksınız

Sorunuzu ozelden cevaplayacagim.

Kendisine iki kere ameliyat oldum. Kesinlikle memnun kalmadım, tavsiye etmiyorum.

ben murat beye yeni oldum,bir ay oldu,çok memnunum,herkes çok beğeniyor,doğal buluyorlar,süreç iyi geçti,teşekkürler ederim hocama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…