OP.DR. Mustafa KARACA

aybukegunaltay

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2013
3
0
6
Sivas
Mustafa Karaca hayatimda yeni bi sayfa acmamda yardimci olan tek insan. Onun sayesinde rahat nefes aliyorum. O kadar rahat aliyorumki eskiden nasil duruyomusum diye dusunmeye basladim. Mustafa beye ilk gittigimde burnunda dinamit patlamis gibi % 100 duzelmeye bilir demisti yani o kadar kotuydu. Bazi ozel hastanelerede gitmeme ragmen oradaki doktorlar burnumda cokuk olabilecegini ic kisminda delik kalabilecegini soyleyip beni dahada korkuttular. Bundan sonra Mustafa beyden baskasina burnumu emenet edemedim. 5 saat suren Mustafa beyin cabalariyla amaliyatimi oldum. Ameliyattan cok tanpondan korkuyordum ama tampon cikarip cikarmadigini bile farketmedim. Suan ameliyatimi olali yaklasik 1 ay oldu % 100 duzeldi Mustafa beyin cabalariyla. Artik aynaya daha cok bakiyor, resim cekinmekten kacmiyorum.

öncelikle geçmiş olsun demek istiyorum ameliyatınızdan dolayı . umarım istediğiniz gibi bir buruna kavuşmuşsunuzdur . size bir kaç sorum olacaktı ben de mustafa beye burun estetiği yaptırmak istiyorum ama bana sıra gelir mi hiç bilmiyorum mustafa bey sizi hemen ameliyata aldı mı yoksa sıra m beklediniz bunu çok merak ediyorum bir de estetik ameliyat sonrası hastanede kalma durumunuz oldu mu ?

cok tesekkur ederim Eda hanım. Mustafa beyin saysinde evet istediğim buruna kavuştum:) sıra beklemeden yaptırmak cok zor heleki Mustafa bey gibi alanında uzman olan bi doktordan yaptırmak dahada zor oluyor. sıra bekledim hatta bende sizin gibi gelmez diye tedirgindim ama estetik ameliyatlari zorunluda olsa paralıya gecildiği için iptal edenler olmustu benim sıram geldi ben buna şans diyorum umarım mustafa bey gitmeden ameliyatınızı olusunuz. hastanede ameliyat oldugunuz gece kalıyosunuz sadece sabahı çıkkılıyor.

Son düzenleme:

devlet hastanesinde ne kadar ücret istiyolar acaba bende burun ameliyatı için araştırıyorum

arkadaşlar bende mustafa beyi düşünüyorumburun ameliyatı için ancak ücret ne kadar ödediniz acaba ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…