Op.Dr.Nurettin Noyan karin germe, lipolazer ve gögüs ameliyati olanlar varmi

Benim en yakın arkadaşım meme dikleştirme yaptı çok güzel olmuş çok ilgili bir doktormuş bende randevumu yaptım meme dikleştirme ve vajina daraltma ameliyatı olucam sayın nurettin noyana

Nurettin Noyan şu ana kadar gördügum en ilgili doktor. Size kendi ailesinden gibi davranışı ile , amaliyat esnasında olan psikolojınıze de ıyı gelıyor. Kendisinden meme buyutme operasyonu oldum. Sonuçtan çok memnunum. Çok dogal bir goruntuye sahıbım. Dısardan bırıne söylemediğiniz takdirde kımse ameliyat oldugunuzu anlamaz. Doktora gittiğim her muayee hobi halıne geldı benım için. İşinde böylesine iyi, aynı zamanda guzel iletişimi ile kendimi çok şanslı hissettim :) Kendisine çok teşekkür ediyorum.. :)

Nurettin beye göğüs diklestirme operasyonu yaptırdım. Tek kelime ile harika oldu ve ağrısız geçti. 1 hafta sonra 12 kiloluk oğlum kucagimdaydi kısa süreli. Şimdi yarı yıl tatilinde karın germe ameliyatı olacağım çok heyecanlıyım

Ekim ayında Nurettin Beyde Göğüs Büyütme ameliyatı oldum. 4. Gün İşimin başındaydım. 1 ay sonra hiç ameliyat olmamışım gibiydi genel durumum.Masa başı işi yapıyorum bu arada. Kendisi o kadar güleryüzlü öyle candan O kadar iyi bir doktorki kendisine ne kadar dua etsem azdır.

Back
X