- Konu Sahibi nymphe0707
Rize Şar Hastanesinde KBB uzmanı Op. Dr. Savaş SARI' ya ameliyat olan varmı acaba.Daha önce İstanbulda Acıbadem ve Medicana hastanelerinde çalışmış yorumlarınızı bekliyorum değerli arkadaşlar...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rize Şar Hastanesinde KBB uzmanı Op. Dr. Savaş SARI' ya ameliyat olan varmı acaba.Daha önce İstanbulda Acıbadem ve Medicana hastanelerinde çalışmış yorumlarınızı bekliyorum değerli arkadaşlar...
birkaç yerde okudum canım ameliyat olanlar varmış gayet memnun olduklarını yazmışlar..rize de çalışıyo daha öncesinde de İstanbul'da çalışmış..aslında ameliyat olanlar foto paylaşırsa çok iyi olur..galiba ameliyat ücreti 5000 tl miş..bana çok gibi geldi..aya klinik var ercan bey hakkında bi bilgin var mı?
Aya Klinik duydum evet ama bana tavsiye etmediler uzak dur dediler hiç düşünmedim bende..
birkaç yerde okudum canım ameliyat olanlar varmış gayet memnun olduklarını yazmışlar..rize de çalışıyo daha öncesinde de İstanbul'da çalışmış..aslında ameliyat olanlar foto paylaşırsa çok iyi olur..galiba ameliyat ücreti 5000 tl miş..bana çok gibi geldi..aya klinik var ercan bey hakkında bi bilgin var mı?
Bende Dr. Savaş Sarı'ya ameliyat oldum fazlasıyla memnun kaldım . Ameliyatlarını genel anestezi ile yapıyor ve tampon kullanmıyor bunun için ameliyat sonrasında morarma , şişlik ve ağrı olmuyor :) Doktor bey ile ön görüşmeye gittiğinizde daha önce ameliyat olan hastalarının fotoğraflarını gösteriyor. Bunun haricinde kendi internet sitesinde http://savassari.com/ ve facebook sayfasında https://www.facebook.com/pages/Burun-Estetiği-ve-Botox/293386427372247?fref=ts yaptığı güncellemelerden fotoğraflara ulaşabilirsiniz
bilgilendirdiğin için teşekkür ederim canım:) ameliyat ücretin ne kadardı canım?
Doktor beyle birebir görüşüp muayene olduktan sonra fiyat istenmesi daha mantıklı olacaktır. Çünkü burnun problemine ve kullanılacak malzemelere bağlı fiyatta değişiklik olması mümkün .