Op.Dr. Şerife Dikayak ile ilgili

humeyra92

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2014
1.044
836
123
Kızlar ilgimi çekti forumdan öğrendiğim bi doktor kendisi…Aranızda giden memnun olan var mı? İnstagram ı aktif kullanıyor baya dikkat çekici fakat insan arada kalıyor emin olamıyor birilerinden de fikir almak içimi rahatlatıcak…2. Tüp bebek veya aşılama için görüşmek istiyorum ilk tüp bebek deneyimim düşükle sonuçlandı…

Evet bende sizin gibi bu doktoru merak ediyorum.İnstagramı aktif kullanıyor ama gerçekten gidip tecrübe edenler yazabilirse çok memnun olurum bende .benimde 4. kez olumsuz sonuç aldım.

Evet bende sizin gibi bu doktoru merak ediyorum.İnstagramı aktif kullanıyor ama gerçekten gidip tecrübe edenler yazabilirse çok memnun olurum bende .benimde 4. kez olumsuz sonuç aldım.
Sizin sebebi belli mi negatif olmasıyla ilgili bi araştırma yapıldı mı?

Sizin sebebi belli mi negatif olmasıyla ilgili bi araştırma yapıldı mı?
bizde erekek kayanklı bende tespit edebildikleri bir anormallik yok malesef.Eşimde ileri hızlı hareketli sperm yok malesef. Keşke çözülebilecek bir sorun tespit etsekte çözsek.Artık genetik testli yaptırcam sanırım tüp bebeği

Mrb arkadaşlar ben şuan şerife hanıma gidiyorum tüp bebek için opuyu yaptık adet olmayı bekliyorum adetle birlikte transfere hazırlıcaz dedi hayırlısıyla bende uzun süre takip edip araştırdım hasta yorumları çok iyiydi gittim memnunda kaldım ilgili güleryüzlü ekibide iyi en azından bi öngörüşmeye gitmeye değer zaten ilk görüşmede size tedavi planını açıklıyor

ben yaklaşık iki aydir gidiyorum Şerife hanima cok sicak kanli ve ilgili bir doktor umarım sonucudq güzel olur bir qile yakinimizin tavsiyesi üzerine geldim gelen herkes memnun düşünme bence git dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…