Bende merak ediyorum baya tavsiye eden çok ben de kemik eğriliği var onun için gittim şu an şiş dedş ilaç verdi bitince bakalım ne diyecek ameliyattan da korkuyorum ama hem de rinoplasti düşünüyorum bakalım
Ben iki gün önce oldum arkadaşlar. Özellikle şehir dışından geldim kendisine ameliyat olmak için. Aşırı mütevazi ve ilgili bir doktor. İletişimi gayet kuvvetli. Bugün tamponlarımı da çıkardı. Burun konusunda şu an bir şey söyleyemiyorum. İleriki günlerde yazarım.
Gün gün yazayım iki gündür ayaktayım valla çok rahat atlatıyorum süreci. Doktor çok aşırı ilgili çok tatlış. Bu benim 4. Ameliyatım ki önceki doktorlarım da iyiydi ama Umut hoca özellikle kontrol ediyor. İnsana değer veriyor. Yaptığı işin arkasında duruyor. Ben farklı bir şehirden gelmiştim ameliyat için. Bu kadar rahat atlatacağımı inanın bilmiyordum. Normal hayatıma devam ediyorum sadece biraz nezle gibi burnum tıkanık. Çene ameliyatı olduğum için tamponlarım erken çıktı ondan kaynaklı olarak biraz bunu yaşıyorum. Kendi çorbamı yapıyorum. Küçük küçük ev işleri yapıyorum. Makete eczaneye gidiyorum. Gayet iyi gidiyor süreç. Hocanın paylaştığı after before resmimdeki gibi de gelirse burnum tadından yenmez