• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Operasyon başladı! Öldürüldüler 09 Ocak 2015 Cuma 18:12

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.872
40.692
698
Operasyon başladı! Öldürüldüler
09 Ocak 2015 Cuma 18:12

3 0
Fransa'da Charlie Hebdo saldırısını gerçekleştirdiğinden şüphelenilen Cherif ve Said Kouachi kardeşler, Paris'in yaklaşık 40 kilometre kuzeydoğusundaki Dammartin-en-Goele yakınlarında tespit edildi.
20150108PHOWWW01536.jpg

Şüphelilerin yanında en az bir rehine de var. Polisle şüpheliler arasındaki kovalamacanın ardından yakındaki bir matbaada kıstırıldı. Saatlerce süren kuşatmanın ardından az önce binanın olduğu bölgede ses ve patlama sesleri duyuldu.
222sd.jpg

Aynı yerden duman yükseldiği görüldü. AFP'ye konuşan bir kaynak, polisin operasyon başlattığını söyledi.

Öte yandan Paris'in doğusunda yer alan Yahudilere ait markete de operasyon yapıldı.

Fransız haber ajansı AFP'nin haberine göre, saldırıda Kouachi kardeşler öldürüldü, rehine ise kurtarıldı.
http://www.ulusalkanal.com.tr/dunya/operasyon-basladi-oldurulduler-h46250.html

Hah tam da bu haberi bekliyordum. Gizliden bir operasyon yapıp öldürülecekler ve bu işte burda bitecek.
Hey Allahım ya sanki çocuk kandırıyorlar...

Şip şak oldu da bitti maşallah.
Kimliklerin arabada bulunması,zanlıların konuşmadan temizlenmesi filan bana çok kurgu geldi.

Bir de operasyonun saatlercee canlı yayınlanmasına çok şaşırdım.
Kafam çok karıştı...

Biz de dünden beri neden Fransa dışına kaçmadıklarını tartışıyoruz.Bu kadar örgütsel bir olaysa onları nasıl anında kaçırıp saklamadılar hayret.Oturup yakalanmayı beklemişler gibi tuhaf işler.

Back
X