operatif histeroskopi olup ardından kaç ay sonra hamile kaldınız?

melmeli

Guru
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2013
12
0
286
İstanbul
Kızlar merhaba,
1,5 yıldır çocuğumuz olmadı. 1. yıl sonunda doktora gittik 2 ay klomen kullandım yumurtlamam iyiydi fakat hamile kalamadım. HSG de rahmimin şekli Y olduğundan Yücel Karaman da operatif histeroskopi oldum. Şimdi Estrofem kullanıyorum ayrıca 1,5 dan sonra tedavim bitecek. Merak ediyorum bu şekilde olup hamile kaçıncı ayda kaldınız? Kaldıysanız eğer gebelik sürecini sağlıklı geçirdiniz mi?
Acil cevappppppp şimdiiiden çook teşekkürlerrr

Valla sorunun cevabını bende çok merak ediyorum..Bende ocakta dış gebelik geçirdim sonra rahim filmi çekildi tüpler açıkmı diye bende de arkuat uterus çıktı sonucunda yani rahim benim sadece tepeden basık ama tam y şeklinde değil bende bu ay regl olunca Yücel hocaya gitmeyi düşünüyorum histerekopin nasıl geçti zormuydu,spiral balon falan uygulandımı,operasyondan sonra yücel bey ne dedi bi de rahim kendini yeniliyip kanlanıyomu acaba videolar izliyorumda sonuçta yaralanıyor çok soru sordum affına sığınarak ama bende çok merak ediyorum ve korkuyorum

merhaba,

Histereskopi kolay bir operasyon 15-20 dk sürüyor işlem bittikten sonra ağrım bile olmadı. sonrasında antibiyotik ve estrofem kullandım (kesilen yer diğer yerle uyum sağlaması için) amelyatı yücel bey yaptı kendisi bu konuda çok tecrübeli bir doktor yalnız diğer yerlere göre biraz pahalı yapıyor bu işlemi, ben memnun kaldım insana güven veren bir havası var.Yakında gidicem spiral takmıştı onu çıkaracak (yapışma olmasın diye taktı+5 dk bir balon işlemi var onu yapacak) hamile kalmadan önce mutlaka tedavini olmanı tavsiye ederim hamile iken düşecekmi tutunacak mı bebeğin bu stresle zaten yaşanmaz bence. daha ne dertler var bu çok küçük sorun nadir görülen bir durum olsa da neyse ki tedavisi var buna da şükür.

Çok teşekkür ederim canım cevapların için,şükürki tedavisi var ne kadar pahalıda olsa bende kesinlikle Yücel hocayı istiyorum eşim başka doktorda araştır desede kesinlikle hayır dedim.Bende önümüzdeki ay gidicem bi kontrole artık kurbandan sonrada kısmetse olucam operasyonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…