merhabalar üç aşılama ve bir tüp bebekten sonra histeroskopi yapıldı.yapışıklık ve perde varmış düzeltmiş.doktor böyle söyledi ama hsg de hiç bişey yoktu.nerden çıktı bu sorunlar anlamadım.beşinci gün olmasına rağmen kanama devam ediyor.hala sızı hissediyorum.şimdi ne olacak.böyle olup normal yolla hamile kalan var mı?bu durumlar tekrarlıyor mu?
merhabalar üç aşılama ve bir tüp bebekten sonra histeroskopi yapıldı.yapışıklık ve perde varmış düzeltmiş.doktor böyle söyledi ama hsg de hiç bişey yoktu.nerden çıktı bu sorunlar anlamadım.beşinci gün olmasına rağmen kanama devam ediyor.hala sızı hissediyorum.şimdi ne olacak.böyle olup normal yolla hamile kalan var mı?bu durumlar tekrarlıyor mu?
Çok geçmiş olsun. Bende 10 gün önce operatif histereskopi oldum. Neredeyse 7 yıldır 1 laparoskopi bir aşılama ve 2 tüp bebek tedavisi gördüm. Meğer rahim içinde perde şeklinde yapışıklık varmış. Ağrı ve kanama 6-7 gün sürdü dr operatif olduğu için devam ettiğini belirtti. Bunca zaman ortaya nasıl çıkmadığını sorduğumda bazen usg ve filmde görünmediğini belirtti. Zaten ameliyata girmeden önce küçük bir yapışıklık olduğunu söylemişti ama ameliyat sonrası rahimi komple perdelediğini söyledi. Tüp bebek vakasısın diyen dr ameliyat sonrası 6 ay normal yolle bekleyeceğiz dedi. Böyle olupta normal yolla hamile kalanlar var. Ben evlendiğimde ilk 3 Yıl sürekli kendiliğinden hamile kalabiliyordum ancak düşük oluyordu, sayısız genetik testler yapıldı hiç bi şey çıkmadı zaman geçtikçe yapışıklık ta artıyormuş ve önceden düşükle sonlanan gebelik kısırlığa kadar gidiyormuş. Bakalım hayırlısı.
benimde aynı sorundan şüphe edior drum..2 yıl öncesi ameliyat oldum ama.sonrasında hiç gebelik yaşamadımm..ameliyat öncesi hamile kalıordum..şimdi gittiğim dr yapışıklık olabilir ameliyat sonrası dedi..bu ay hamile kalamazsam tkrar rahim filmi çekilecek.
ultrasonda görünmeyebilir yazmışsınız o zmn direk ameliyat en doğrusumu acaba
merhaba nursu.
seninle aynı sorunalrı yaşıyoruz diye düşündüm biran.
3 kere düşük yaptım 23 kere aşılama
ve olmayınca rahim film iile yapısıklık çıktı.
bide rahmin atypısında bozukluk varmış.
16 martda oldum bende.
şuan hala kanama devam ediyor.
ama bekliyorum bakalım adet olduğum zaman dr.kontrole gidicem.
bakalım ne dicek.
beni tüp bebk merkezine ynlendiren dr.kesinlikle 2-3 ay bekle hamiel kalıcan ve olcak diyo
ama erkezdeki dr.yapışıklığın endometrıum inceliile ilgisi yok diyo
tüp yapmak gerekir diyo
yoksa gene düşük olur diyo.
hiç bişey anlamadım bu işten.
çünkü benim endometrıum ince ondan dolayı diyour diye düşünüyorum.bakalım ne olucak.allah hakkımızda hayırslın nasip etsin.
şu an hamilesin dimi canım altta o görünüyo bende benzer bi durum var netleşmedi bende de önce perde denildi şimdi zar kalın diyolar ama belli değil önümüzdeki ay belli olacak