merhaba, ben 32 haftalık hamileyim be baştan beri nuri beye gidiyorum.. yani ilk gökhan beye gitmiştim, elimde bir çanta dolusu ilaç, düşük tehlikesi korkusu ile oradan ayrılınca bir daha gitmedim kendisine.. kimseye de kesinlikle tavsiye etmiyorum gökhan beyi.. sonra 6. haftadan beri nuri beye gidiyorum, bütün ilaçları kaldır at dedi bana.. düşük tehliken falan da yok dedi.. öle bir motive etti ki bizi eşim odasından çıkar çıkmaz doktorumuz budur dedi.. ogünden beri nuri beye gidiyorum, çok iyi çok rahat bi adamdır. onun rahatlığı bana da geçti. daha hamile kalmadan önce çok korkardım doğumdan, nasıl olur die kara kara düşünürdüm. ama şimdi nuri bey sayesinde doğumuma 7 hafta falan var sanırım. daha doğumu konuşmadık bile. sen normal yaparsın maşallahın var der arada okadar.. hiç ciddi ciddi oturup konuşmadık nasıl olacak ne zaman olacak.. herşeyin zamanı var sen şimdiden takma kafanı bunlara der soruncada.. şuan doğumdan hiç korkmuyorum. yüzde 90 normal doğum yapacam ama en küçük bir korkum yok.. çok güveniyorum nuri beye, eşimde çok güveniyor, her kontrole birlikte gidiyoruz zaten.. herkese nuri beyi tavsiye ediyorum. çok candan biri.. herkese hayırlı doğumlar..