Operatör dr. Nuri hüseyinoğlu hakkında

Nuri Bey kesinlikle muhteşem pozitif bir insan;sizinle yıllardır arkadaşmış gibi iletişim kuruyor ayrıca gereksiz ilaç kullanmaya karşı.bana folik asit bile önermedi.ben yaklaşık 5 yıldır kendisine gidiyorum ve şu ana kadar farklı birine gitmeyi hiç düşünmedim.

Nuri Bey kesinlikle muhteşem pozitif bir insan;sizinle yıllardır arkadaşmış gibi iletişim kuruyor ayrıca gereksiz ilaç kullanmaya karşı.bana folik asit bile önermedi.ben yaklaşık 5 yıldır kendisine gidiyorum ve şu ana kadar farklı birine gitmeyi hiç düşünmedim.

teşekkür ederim yorumunuz için.

merhaba, ben 32 haftalık hamileyim be baştan beri nuri beye gidiyorum.. yani ilk gökhan beye gitmiştim, elimde bir çanta dolusu ilaç, düşük tehlikesi korkusu ile oradan ayrılınca bir daha gitmedim kendisine.. kimseye de kesinlikle tavsiye etmiyorum gökhan beyi.. sonra 6. haftadan beri nuri beye gidiyorum, bütün ilaçları kaldır at dedi bana.. düşük tehliken falan da yok dedi.. öle bir motive etti ki bizi eşim odasından çıkar çıkmaz doktorumuz budur dedi.. ogünden beri nuri beye gidiyorum, çok iyi çok rahat bi adamdır. onun rahatlığı bana da geçti. daha hamile kalmadan önce çok korkardım doğumdan, nasıl olur die kara kara düşünürdüm. ama şimdi nuri bey sayesinde doğumuma 7 hafta falan var sanırım. daha doğumu konuşmadık bile. sen normal yaparsın maşallahın var der arada okadar.. hiç ciddi ciddi oturup konuşmadık nasıl olacak ne zaman olacak.. herşeyin zamanı var sen şimdiden takma kafanı bunlara der soruncada.. şuan doğumdan hiç korkmuyorum. yüzde 90 normal doğum yapacam ama en küçük bir korkum yok.. çok güveniyorum nuri beye, eşimde çok güveniyor, her kontrole birlikte gidiyoruz zaten.. herkese nuri beyi tavsiye ediyorum. çok candan biri.. herkese hayırlı doğumlar..

Nuri beyi kesinlikle ama kesinlikle tavsiye ediyorum . 2 yıldır bebeğim olmuyordu . Beni bebeğimle kavuşturdu. o kadar pozitif , neşeli ve motivasyonunuzu en tepede tutuyor , rahatlatıyor .insan dr a giderken ayakları geri gider ya ben doktoruma giderken koşa koşa gidiyorum.

Ben de Nuri Bey'e gidiyorum. Hayatımda birsürü Doktor tanıdım. Ama Nuri bey gibisini tanımadım. Ne müthiş bir insandır o.

Cana yakın, 40 yıllık arkadaş gibi. Adamın içinden geliyor samimiyet.

Gerçi ben şu an gebeyim ve gebeliğim komplikasyonlu geçiyor. Yine de çok iyimser ve yardımcı olan bir doktor. Beni ve eşimi rahatlatıyor ve de üzülmememizi sağlıyor.

İyiki tanımışım Nuri Beyi.

bende 13 haftalık gebeyim ve nuri beye gidiyorum.

Hamilelikten yaklaşık 8-10 ay önce tanıştık kendisiyle.Ve ozaman bu zamandır kendisinden ne incindim ne sorduğum sorularım cevapsız kaldı nede aklımda bir soru işareti....

ve de hiçbir zaman geçiştirmiyor sizi.içten ve samimi....

İşi hakkıyla yapan nadir doktorlardan.Bugün erken doğum yapmak zorunda olan bir hastasının bebeği için küvöz ararkenki gayretini ve çırpınışlarını da gördüm ya bir kez daha kendisine olan güvenim ve takdirim kat be kat daha arttı.
yani demem o ki gözü kapalı gidin...

Rabbim yar ve yardımcısı, hastası olanların duaları üzerine olsun... En azından benimkisi :)))))

O kadar doktora gittim.ama eşimin bir tanesi için bile yorum yaptığını, iyi dediğini görmedim :) Taki NURİ BEY'le tanışana kadar..Nuri beyi bu sitedeki tavsiyeler üzerine buldum ve iyiki de gitmişim.Kadınlar Kulübü bayanlarına bu yüzden çok teşekkür ederim.meğer 2.5 yıldır ne kadar oyalanmışız paragöz dr lar tarafından.Daha ilk randevumda bana verdiği destek,rahatlatması o kadar yettiki..2.5 senelik evliyim ve smear testim daha yeni yapıldı.hiç vakit kaybetmeden rahim filmimi çekti kendisi..beni acilen klomenden uzaklaştırdı (çünkü diğer doktorum yüzünden çok uzun aylar kullandım düzenli olan adetim düzensizleşti) gonal f ye başladım ve ardından hemen aşılamam yapıldı.şuan beklemedeyim.aşılama sonucum iyi yada kötü olur farketmez ama eve döndüğümüzde eşimin nuri beye her halukarda devam edeceğiz çok iyi birisi demesi beni şaşırttı :) kocaelide oturan herkese şiddetle tavsiye ediyorum

Bende nuri bey e gidiyorum ilgili ve alakalı ama benim aklıma takılan eşler doğuma girebiliyor mu?3aylık hamıleyım ama aklıma takılıyor açıkçası doğum yapan arkadaşlar lütfen bu konuda bilgilendirir misiniz?:49:

benim gebelik takibimi ve doğumumu da Nuri bey yaptı. güleryüzlü ve sıcakkanlı bir insandır ama asıl önemli olan işinde tecrübeli ve başarılıdır. fazla ilaç yazmaz yani gerekli olmadıkça ilaca yüklenmez. doğal olandan yanadır. ultrason incelemelerine çok dikkat eder hiçbirşeyi gözden kaçırmamaya özen gösterir...

nuri bey normal doğum taraftarı sanırım doğum yaptıranlar rica etsem düşüncelerini aktarır mı

merhaba duygu bende henüz gebelik aşamasındayım ve nuri beyin takibindeyim eşimle birçok doktor dolaştık en son kendisinde karar kıldık.. bir tehlike yoksa normal doğumu destekleyen ve doğumlarına giren bir doktor kapısının önünde bekleyen hastalarından öğrendim doğumu bizzat kendisi yaptırıyormuş, ayrıca bikaç muayenemizde de bu aralar bebekler gece üçte geliyor çok yorgunum demişti.. umarım biraz olsun yardımcı olabilmişimdir

merhaba duygu bende henüz gebelik aşamasındayım ve nuri beyin takibindeyim eşimle birçok doktor dolaştık en son kendisinde karar kıldık.. bir tehlike yoksa normal doğumu destekleyen ve doğumlarına giren bir doktor kapısının önünde bekleyen hastalarından öğrendim doğumu bizzat kendisi yaptırıyormuş, ayrıca bikaç muayenemizde de bu aralar bebekler gece üçte geliyor çok yorgunum demişti.. umarım biraz olsun yardımcı olabilmişimdir

teşekkür ederim bence yeterli oldu:))

ben funda salihoğluna gıdıodum nurı beyden once ama suanda o kadındansa nurı beyden cok memnunum benım kdr boyun war saglıklısın sırf korkuorum dıe sezeryan ısteme omrun boyunca pısman olursun fln gıbısınden motıwe amaclı destek olarak konusuo we normal dogum ıstemıoken ıkna ettı benı herhangı bı olagan gelısme harıcınde suanda normal dogum ıstıorum bende moralım onun yanındayken duzelıo o derece ıı bırısı ızmıtte oturuo olanlara kesınlıkle tawsıye edıorm we dr. secımı gercekten cok onemlı ben cok arastırdım we en son nurı beyde karar kıldım dewlet hastanelerınden ztn hıcbıse olmaz bunun kanaatındeyım herkese hayırlı saglıklı dogumlar dılıorum Allah kurtarsın bebegınızı kucagınıza almayı nasıp etsın ıns.

Back
X