- 24 Aralık 2012
- 482
- 407
- 123
- Konu Sahibi manolyamanolya
L
LiveYourLifeee
ayrıca Ayrıntılı usg ye gidince farklı fiyat ödüyor muyuz yoksa normal muayene ücreti mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bunun cevabını merak ediyorum Nuri beye gidiyorsunuz galiba ayrıca 4 boyutlu ultrasona yönlendiriyormu? Ya da ayrı ücret talep ediyormu muayene olduysanız memnun kaldınız mıL LiveYourLifeee ayrıca Ayrıntılı usg ye gidince farklı fiyat ödüyor muyuz yoksa normal muayene ücreti mi?
Can'ım 19. Hafta olmş senin hayırlı olsun . Bende nuri beyşe basladım. Ama kararsızım. Sen Nasıl memnunmsn? Doğum ücretleriyle işgili bilgi aldın mı ?Bende bunun cevabını merak ediyorum Nuri beye gidiyorsunuz galiba ayrıca 4 boyutlu ultrasona yönlendiriyormu? Ya da ayrı ücret talep ediyormu muayene olduysanız memnun kaldınız mı
Şuan için çok memnunum, umarım hep böyle gider ve Nuri beyle tamamlarız bu yolculuğumuzu hayırlı şekilde. Hayır sormadım doğum ücretlerini henüz canım. Sen neden emin değilsin? İçine sinmeyen şeyler mi varCan'ım 19. Hafta olmş senin hayırlı olsun . Bende nuri beyşe basladım. Ama kararsızım. Sen Nasıl memnunmsn? Doğum ücretleriyle işgili bilgi aldın mı ?
Amin Can'ım inş . Sanırım hamileliğim cok yeni olduğu için doktor ayrıntılı bilgi vermedi.en son kalp atışını dinledik. 15 nisana randevu verdi sana daha bebeğe benzeyen birşey göstericm dedi bir an önce o günü bekliyorum .nuri beyle devam eden birisinden bilgi almak istedim.umarım herşey güzel giderŞuan için çok memnunum, umarım hep böyle gider ve Nuri beyle tamamlarız bu yolculuğumuzu hayırlı şekilde. Hayır sormadım doğum ücretlerini henüz canım. Sen neden emin değilsin? İçine sinmeyen şeyler mi var
Evet ilk randevularda kısa sürede çıkmak garip geliyordu ama emin ol gerektiği zamanlarda gerekli bilgiler verip insanı rahatlatan birisi. Pozitif enerjisi var insanı germiyor gereksiz yere kaygılandırmıyor,işinin ehli... seviyorum benAmin Can'ım inş . Sanırım hamileliğim cok yeni olduğu için doktor ayrıntılı bilgi vermedi.en son kalp atışını dinledik. 15 nisana randevu verdi sana daha bebeğe benzeyen birşey göstericm dedi bir an önce o günü bekliyorum .nuri beyle devam eden birisinden bilgi almak istedim.umarım herşey güzel gider
Can'ım 19. Hafta olmş senin hayırlı olsun . Bende nuri beyşe basladım. Ama kararsızım. Sen Nasıl memnunmsn? Doğum ücretleriyle işgili bilgi aldın mı ?
Merhaba kızlar bende çok hastane ve doktor değiştirdim şuan Nuri beyle devam ediyorum ve çok memnunum. 16 haftaya kadar 78 lira ödedil 16 haftadan sonra muayene ücreti 98 e çıktı. Garip olan kısmı sadece bu ama doktordan memnun kaldıktan sonra çokda parayı görmüyorsunuz. Medical de Gökhan beye 110 lira vermiştim ağzından lafları cımbızla almak gerekiyor sesi de o kadar az çıkıyor ki ne dediğini anlamak için eşimle birbirimize bakıp durduk :) Doğum için konuştum ben ücretleri 1750 lira sezeryan 1800 lira normal doğum dediler sizce bu fiyatlar nasıl ? Diğer hastanelerdeki doğum fiyatını hiç bilmiyorum çünkü . Hayırlısıyla bebişler sağ salim gelsin de insan başka bir şey düşünmüyor.
Evet ilk randevularda kısa sürede çıkmak garip geliyordu ama emin ol gerektiği zamanlarda gerekli bilgiler verip insanı rahatlatan birisi. Pozitif enerjisi var insanı germiyor gereksiz yere kaygılandırmıyor,işinin ehli... seviyorum ben