OPR. DR. CEM PAYASLI Dudak kalınlaştırmada Türkiye de ilk....

bjkartal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
80
2
0
Zonguldak
$dudak.webp Türkiye'de ilk kez uygulanıyor!

Dudak kalınlaştırmada Türkiye de ilk Esteworld uyguluyor...

Esteworld dudak kalınlaştırmada dünyada yaygın olarak kullanılan implant ile dudak kanlılaştırma tekniğini Türkiye’ye getirdi.

Bu tekniğin avantajlarını Esteworld Altunizade şubesi Plastik Cerrahi Uzmanı Op.Dr.Cem Payaslı şöyle özetledi:

1- Uygulama Ömür boyu kalıcıdır.

2- İstenildiği taktirde 5 dakikalık bir işlemle dudak eski haline getirilir.

3- Asimetri ihtimali yoktur.

4- İstenildiğinde daha küçük ve daha büyük bir implant ile değiştirilebilir.

5- Sonuçlar oldukça doğal görünümlüdür.

konuyla ilgili olumlu ya da olumsuz paylaşımlarda bulunursanız, birçok kişiye de yol göstermiş oluruz :)

Bu yöntemin türkiyedeki ilk uygulayıcısı cem payaslı. Isterseniz cem beyin kendisiyle görüşün daha sağlıklı bilgi alabilirsiniz.

hmm islemin esasi neye dayaniyor peki?
5 dk'da eski haline dondurulebildigine gore siringali islemlerden mi?
konuyu acan arkadasa sormak istiyorum yaptirdiginiz bir islemmidir bu? reklam konusu mudur?

cem payaslıya daha önce burun ameliyatı oldum. çook memnunun hem sonuçtan hem de doktorun ilgisinden. bu memnuniyetimi insanlarla paylaşmaya o zaman söz vermiştim. Siz isterseniz bunun adına reklam diyebilirsiniz. dudak konusunda da bu yöntemle ilgili ameliyat olan tanıdıklarım var. İnsanlara sunulabilecek bir güzellik bir yenilik varsa ben bu hizmeti seve seve yerine getirmeye hazırım. İnsanları doğru bilgilendirmenin ne kadar önemli olduğunu en iyi bilen kişilerden biri olarak bu paylaşımlarda bulunuyorum. sorularınız olursa seve seve yardımcı olurum. :)

hmm islemin esasi neye dayaniyor peki?
5 dk'da eski haline dondurulebildigine gore siringali islemlerden mi?
konuyu acan arkadasa sormak istiyorum yaptirdiginiz bir islemmidir bu? reklam konusu mudur?

dudağın iç kısımdan açılan ince bir kanalla dudak kalınlığına göre belirlenmiş silikon parçası dudağa yerleştiriliyor.

malesef ücret konusunda bilgim yok. Cem beyle görüşmenizi tavsiye ederim. Doktorum konusunda size garanti veriyorum. Eğer olmayacak bir ameliyatsa zaten kabul etmiyor.

Hem Türkiye de çok yeni hem de bu yöntemle dudak ameliyatı olan tanıdıklarınız! var.. Siz de bu doktora burun ameliyatı oldunuz vs vs.. Yeniliklere ne kadar açık tanıdıklarınız ! varmış. Hem de bir değil birkaç tanesi !! gidip bu yöntemi yaptırmışlar. Kendi burun operasyonu sevincinizi bayağı bir reklamvari göstermişsiniz gibi geldi bana. Yanılıyor olabilirim de tabi.:19:

Neyse konuya gelelim. Sanırım permalip dedikleri yöntem bu. Açıkcası dudağımda silikon olması fikri hiç hoş değil. İnsan memesindekini bile dönem dönem hissederken dudakta olması çok da iyi bir fikir gibi gelmiyor bana. Ha en iyi yanı memnun kalınmazsa yine dudak kesilerek çıkarılması olabilir ama neden dudağımda kesi izi olsun ki:ssz: Benim yaptırmam için daha uzun süre denenmeli ve gerçekten ! yaptıran kişiler buraya gelip süreçlerini fotolarını vs paylaşmalı.. ,Bu tarzda sunulan yeniliklere pek açık değilim sanırım..:51:

hem türkiye de çok yeni hem de bu yöntemle dudak ameliyatı olan tanıdıklarınız! Var.. Siz de bu doktora burun ameliyatı oldunuz vs vs.. Yeniliklere ne kadar açık tanıdıklarınız ! Varmış. Hem de bir değil birkaç tanesi !! Gidip bu yöntemi yaptırmışlar. Kendi burun operasyonu sevincinizi bayağı bir reklamvari göstermişsiniz gibi geldi bana. Yanılıyor olabilirim de tabi.:19:

Neyse konuya gelelim. Sanırım permalip dedikleri yöntem bu. Açıkcası dudağımda silikon olması fikri hiç hoş değil. Insan memesindekini bile dönem dönem hissederken dudakta olması çok da iyi bir fikir gibi gelmiyor bana. Ha en iyi yanı memnun kalınmazsa yine dudak kesilerek çıkarılması olabilir ama neden dudağımda kesi izi olsun ki:ssz: Benim yaptırmam için daha uzun süre denenmeli ve gerçekten ! Yaptıran kişiler buraya gelip süreçlerini fotolarını vs paylaşmalı.. ,bu tarzda sunulan yeniliklere pek açık değilim sanırım..:51:

yeniliklere açık olduğumu anlamış olmanıza sevindim. Insanlar yaşadıklarını paylaşırsa birçok insana yol göstermiş olur. Malesef insanlar özellikle estetik ameliyatlarda yaşadığı memnuniyeti paylaşırken yeterince cömert davranmamaktadırlar. Hatta gizleme tarafında olmayı tercih etmektedirler. Bu konuda da insanlara saygı duymaktan başka bişey yapılamaz. Ayrıca sevincimi reklamvari yapabildiysem ne mutlu bana :)))

evet permalip dedikleri yöntem bu. Siz memedeki silikonun rahatsız edici olduğundan bahsetmişsiniz. Benim böyle bir tecrübem olmadığı için çevremde böyle bir tecrübeyi yaşayan tanıdığım da olmadığı için!!!!!!! Sizi anlayamam ama dudaktaki silikon tecrübesini yaşamış olanlarda bu tür bir rahatsızlık duymadım.

cem beye burun ameliyatı olan varmı arkadaşlar ?

merhaba, ben ameliyat olduğumu daha önce ilgili bölümlerde payşlaşmıştım. Zaten cem beyle ilgili paylaşımlarda bulunmamda etkili olan da ameliyattaki memnuniyetimdi. Sorularınıza cevap verebilirim. Kesinlikle memnun kalacağınızı şimdiden bildirmek isterim.

cem beye burun ameliyatı olan varmı arkadaşlar ?

Cem Payaslı
Ben, 2 yıl önce doktor beye ameliyat olan hastalardan biriyim. Burun ameliyatı oldum. Nefes problemi ve şekil bozukluğu şikayetlerimdi. Bundan 13 yıl önce burun ameliyatı olmuş tatsız bir tecrübe yaşamıştım. Bu benim 2. ameliyatım olacaktı. 5-6 yıldır doktor arayışı içindeydim. Ankaradan bir doktor bana CEM PAYASLI'yı tavsiye etmişti. Tavsiye etmek yetmiyor tabi benim arayışlarım yine devam etti. doktor beye ameliyat olan hastalarla ve hasta yakınlarıyla görüşme fırsatım oldu. Hepsi memnun. en sonunda ameliyat olmaya karar verdim. İnsan ilişkileri süper, cana yakın, samimi bir insan. Aklınızda soru işaretleri kalmıyor. Bana söyledikleri ameliyattan sonraki ilk 1-2 gün içinde morluklar geçecek, en geç 1 hafta içinde günlük yaşantına dönebilirsin dedi. Ben çalıştığım için bu söyledikleri benim için çok önemli bir ayrıntı. tabi ben inanmadım. yok artık diye kendi kendime söylenmedim değil hani :) gerçekten de ameliyattan sonraki süreç doktorun söylediği gibi çıktı. ayrıca benim vücudumdaki yaralar geç iyileşir. buna rağmen sonuç mükemmel. ameliyattan 20 gün sonra tatile bile gittim düşünün artık. Benim gibi mızmız, pimpirikli bir hastanın yorumları bundan ibaret. Sorularınız olursa seve seve cevap veririm. doktor Beyle ilgili bulduğum bilgileri sizlerle paylaşmaya çalışacam. :)

Cem Payaslı
Ben, 2 yıl önce doktor beye ameliyat olan hastalardan biriyim. Burun ameliyatı oldum. Nefes problemi ve şekil bozukluğu şikayetlerimdi. Bundan 13 yıl önce burun ameliyatı olmuş tatsız bir tecrübe yaşamıştım. Bu benim 2. ameliyatım olacaktı. 5-6 yıldır doktor arayışı içindeydim. Ankaradan bir doktor bana CEM PAYASLI'yı tavsiye etmişti. Tavsiye etmek yetmiyor tabi benim arayışlarım yine devam etti. doktor beye ameliyat olan hastalarla ve hasta yakınlarıyla görüşme fırsatım oldu. Hepsi memnun. en sonunda ameliyat olmaya karar verdim. İnsan ilişkileri süper, cana yakın, samimi bir insan. Aklınızda soru işaretleri kalmıyor. Bana söyledikleri ameliyattan sonraki ilk 1-2 gün içinde morluklar geçecek, en geç 1 hafta içinde günlük yaşantına dönebilirsin dedi. Ben çalıştığım için bu söyledikleri benim için çok önemli bir ayrıntı. tabi ben inanmadım. yok artık diye kendi kendime söylenmedim değil hani :) gerçekten de ameliyattan sonraki süreç doktorun söylediği gibi çıktı. ayrıca benim vücudumdaki yaralar geç iyileşir. buna rağmen sonuç mükemmel. ameliyattan 20 gün sonra tatile bile gittim düşünün artık. Benim gibi mızmız, pimpirikli bir hastanın yorumları bundan ibaret. Sorularınız olursa seve seve cevap veririm. doktor Beyle ilgili bulduğum bilgileri sizlerle paylaşmaya çalışacam. :)

tamam görünümünden memnun kalmışsın canım peki bütçe acısındanda uygunmu? sana nekdr maloldu?

Back
X