- 16 Ekim 2019
- 65
- 27
- 3
- 47
- Konu Sahibi Yasemin Sunar Alpdogan
-
Teşekkür ederim, sizinde allah gönlünüze göre versin İnşallah, benimde havuz yöntemi uygulanıyor, 1.tur 3 yumurta toplandı 3 üde embriyo oldu ama hiç biri 5. Güne ulaşmadı yani benimde 1. Tur boş geçti, 2. Tur 6 yumurta toplandı, 3 embriyo oldu, 2 si 5. Güne ulaştı, 3. Tur 2 yumurta toplandı, 1 isi embriyo oldu, o da 5. Güne ulaştı, şu an 3 tane 5. Güne ulaşmış dondurulmuş embriyom var, 4. Tur bugün oldu, 5 yumurta toplandı, bakalım kaç tanesi 5. Güne ulaşacak, sabırsızlıkla bekliyorum keşke şöyle 3-4 tanesi ulaşsa da yolu yarıladım hissini yaşayabilsem, doktorum 1 embriyo da ayıklansa 12 embriyo da ayıklansa aynı ücret o yüzden 12 taneye kadar biriktircez dedi, sonuçta ne kadar çok gönderirsek elimizde sağlıklı kalan sayısı o kadar fazla olur,bu da bize transfer aşamasında avantaj sağlarHayırlı olsun, her şey gönlünüze göre olsun inşallah :) Diğer opularda sonuç nasıldı?
Havuz yöntemi mi uygulanıyor size? 4 defa opu olduğunuz için sormak istedim.
Bende havuz yöntemi uygulanıyor. ilk opu'da boş çıktı. Bi tane 3. gün 1. kalite dondurulmuş embriyom var 2.opu'dan. Bu ay 3. opu olacak. ne çıkacak bakalım görcez.
Sizin maşallah 3 tane olmuş. Benim elimde şimdilik bi tane var. Zaten fazla yumurtam da oluşmuyo. Acaba benim neden 3. gün dondurdu. 5. güne gitmesini istemedi. Merak ettim. Sormak da aklıma gelmedi hiç.
Bu her ay iğne ve opu çok zahmetli gerçekten. Benim bi 4. opuya sabrım yok açıkçası. Size helal olsun gerçekten.
Yaşım da 40. Sizin yaşınız kaç mahsuru yoksa ?
Hiç bişi çıkmazsa bu ay da hiç değilse bi tane elimde var diye düşünüyorum ne yalan söyleyeyim. Nasip kısmet.
Bazen embriyologlar 5. Güne ulaşma ihtimalini düşük görürse 3. Günde doldurabiliyormuş,Ben öyle duymuştum,Ben 41 yaşındayım zaten 40 yaş üstü riskli gebelik olduğu için sağlıklı embriyo garantili olması açısından doktorum havuz yöntemini ve ayıklamayı uygun gördü, bence pes etmeyin, bi 4. Opuya sabrım yok demeyin, ben 4. Yü oldum daha kaç defa daha olacağım belli değil belki bi 4 defa daha belki daha fazla,bunu her turda 5. Güne ulaşan embriyo sayısı belirleyecek ve ben sabırla sonuna kadar götüreceğim inşallah, dondurulan embriyolar insanı motive ediyor mesela ben şu an diyorum ki havuzda 3 tane civcivim beni beklerSizin maşallah 3 tane olmuş. Benim elimde şimdilik bi tane var. Zaten fazla yumurtam da oluşmuyo. Acaba benim neden 3. gün dondurdu. 5. güne gitmesini istemedi. Merak ettim. Sormak da aklıma gelmedi hiç.
Bu her ay iğne ve opu çok zahmetli gerçekten. Benim bi 4. opuya sabrım yok açıkçası. Size helal olsun gerçekten.
Yaşım da 40. Sizin yaşınız kaç mahsuru yoksa ?
Hiç bişi çıkmazsa bu ay da hiç değilse bi tane elimde var diye düşünüyorum ne yalan söyleyeyim. Nasip kısmet.
Teşekkür ederim, her turun sabit bir ücreti yok, uygulanan tedaviye ve süresine bağlı olarak değişiyor, ilk turda uygulanan iğneler ve süre farklıydı, 2 turda uygulanan iğneler ve süre daha farklıydı, 3. Tur ve 4. Tur daha 1 ve 2 den farklı ama birbirinin aynısıydı, ödeme de peyder pey oluyor, mesela tedavi başlıyor verilen iğneleri alıyorum, 3-4 gün sonra kontrole çağırdı diyelim o gün tekrar iğne alınıyo, iğne sayısına ve çeşidine göre her reçetenin ücreti farklı oluyo, yumurta toplama günü işlem için 2000 tl, sonrasında 5. Güne ulaşanların dondurulması için 1500 tl vs, şöyle söyleyeyim şu ana kadar bu tur dondurma ücreti de dahil 30 000 tl oldu, ortalamaya vurursak her tur 7500 tl ye maloldu diyebilirizHayırlı olsun tedaviniz merak ettiğim birsey vae havuz yonteminde tüp bebek ücreti ne kadar oluyor
Yani bir. Tedavinin ücreti 9 bin tl diyelim siz her opuda 9 bin tl mi veriyorsunuz
Ücretlendirme nasıl oluyor
Ayyy maşallah gözünüz aydın :)3 tane embriyom oldu, umarım hepsi 5. Güne ulaşır
Teşekkür ederim ama 5. Güne kadar fire verebilir, vermez inşallahAyyy maşallah gözünüz aydın :)
İyi şeyler düşünelim. İçinizi ferah tutun. İnşallah sağlıkla gelirler. :)Teşekkür ederim ama 5. Güne kadar fire verebilir, vermez inşallah
İnşallah çok teşekkür ederimİyi şeyler düşünelim. İçinizi ferah tutun. İnşallah sağlıkla gelirler. :)
Allah yardımcınız olsun sabrinizin karşılığını en güzel şekilde alın inşallah. Ben ilk kez tüp denedim gerçekten sabır işi diye düşünüyorum ama sizi görünce kendimden utandımBugün 4. Kez yumurta toplama işlemi oldum, 5 tane yumurta toplandı, bakalım kaç tanesi embriyo olacak daha da önemlisi kaç tanesi 5. Güne ulaşacak, hadi hayırlısı
Estağfirullah, bana havuz yöntemi uygulanıyor bu nedenle daha kaç kez daha opu olacağım belli değil, 12 embriyoya kadar havuzda toplanıp Ankaraya ayıklamaya gidecek, ben sonuna kadar sabırla devam edeceğim sizde sabredin lütfen, güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederimAllah yardımcınız olsun sabrinizin karşılığını en güzel şekilde alın inşallah. Ben ilk kez tüp denedim gerçekten sabır işi diye düşünüyorum ama sizi görünce kendimden utandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?