opu dan sonraa....

CARMENNN

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
1.225
50
358
Adana
perş.günü opu vardı 21 yumurta toplanmıştı ilk gün hiç ağrım yoktu belkide ağrıkesicinin etkisi kuvvetliydi..ertesi gün hafif başlayan sancı bugun yani 3.gün işkenceye döndü oturup kalkerken,wc.de,yürürken bile ağrım var hamile gibi yürüyorum çünkü kocamanda bir göbeğim var,gaz sancısı ve kabızlıkta cabası...
ohss oldum desem bulantı,kusma,ateş,ciddi kilo artısı yok...ama büyüyen ve gerilen bir karın var...
salı transfer yapılacak bu ağrının üzerine nasıl olacak bilmiyorum benm gibi olan var mı birileri normal desin buna çok ihtiyacım var kafayı yemek üzereyimm...lütfen opu sonrası yaşadıklarınızı yazınn

Son düzenleme:
perş.günü opu vardı 21 yumurta toplanmıştı ilk gün hiç ağrım yoktu belkide ağrıkesicinin etkisi kuvvetliydi..ertesi gün hafif başlayan sancı bugun yani 3.gün işkenceye döndü oturup kalkerken,wc.de,yürürken bile ağrım var hamile gibi yürüyorum çünkü kocamanda bir göbeğim var,gaz sancısı ve kabızlıkta cabası...
ohss oldum desem bulantı,kusma,ateş,ciddi kilo artısı yok...ama büyüyen ve gerilen bir karın var...
salı transfer yapılacak bu ağrının üzerine nasıl olacak bilmiyorum benm gibi olan var mı birileri normal desin buna çok ihtiyacım var kafayı yemek üzereyimm...lütfen opu sonrası yaşadıklarınızı yazınn

benım de cumatesı gunu 10 yumurtam toplandı bende de karında şşişlik gaz gaz sancısı hafıf kabızlık var ma bunlar normalmiş

canım benimde karnım çok şişmişti.antibiyotik vermişti dr. enfeksiyon oluşmaması için kabızlık içinde sabah 2 tane kuru kayısı ye üstüne ılık su iç kabızlıktan eser kalmıyor.ayaklarını üşütmemeye dikkat et (ben hala çorapla geziyorum) bu şişkinlik bende daha yeni geçti ki şuan 3 ayı bitirdim hamileliğimde.
özetle normal ama çözümü olan şikayetler inşallah pozitif sonucu alırsın ve bu günlerinin sıkıntısını unutursun :)))))

sabah transferim vardı 5.gün emb.idi.... merkeze gittik dr.yarım saat bekleyin incelicez belki öğleden sonra belki yarına kalır ama bu iyi bişe dedi 5.güne kaldığında saatler çok önemli dedi..sonra tekrar gelip yarın sabah 9.30 kesin yapıyoruz dedi...nedeninin halaaa anlayamadım ya kötüye giden bişe mi var bi bilgisi olan varsa cvp yazsın..beni kafalarından atmak için mi öle dediler

sabah transferim vardı 5.gün emb.idi.... merkeze gittik dr.yarım saat bekleyin incelicez belki öğleden sonra belki yarına kalır ama bu iyi bişe dedi 5.güne kaldığında saatler çok önemli dedi..sonra tekrar gelip yarın sabah 9.30 kesin yapıyoruz dedi...nedeninin halaaa anlayamadım ya kötüye giden bişe mi var bi bilgisi olan varsa cvp yazsın..beni kafalarından atmak için mi öle dediler

canım bu iyi birşey blostasit embriyo tarnsferi yapılacak sana demekki bu şu anlama geliyo;
dış dünyada ne kadar uzun süre kalır bölünmeye devam ederse tutunma şansı o kadar yüksek oluyor.çünkü dayanıklı ve sağlıklı olduğunu gösteriyo emriyonun telaşlanma güzel bir haber bu ama bunu doktorunun açıklamamasına şaşırdım biraz.olumsuz olumsuz bişey olsa yapar yoolllarlardı içini ferah tut.

Back
X