- 24 Ocak 2023
- 267
- 178
- 33
- 37
- Konu Sahibi Kusagaccicekbocek
Merhabalar, yumurta büyütme iğnelerinin 9. Günü e2 değerim 1050 çıktı.5 tane yumurta gördü.cumartesi toplayacak ,bu değer nasıl sizce?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok iyi bir değerMerhabalar, yumurta büyütme iğnelerinin 9. Günü e2 değerim 1050 çıktı.5 tane yumurta gördü.cumartesi toplayacak ,bu değer nasıl sizce?
Bence de güzel çıkmışMerhabalar, yumurta büyütme iğnelerinin 9. Günü e2 değerim 1050 çıktı.5 tane yumurta gördü.cumartesi toplayacak ,bu değer nasıl sizce?
Kaç tane toplandı sizin?Bence de güzel çıkmışbenimde 3308 çıkmıştı
25Kaç tane toplandı sizin?
Merhabalar bende tüp bebek sürecindeyim ignemin 7. Gunundeyim yarın kontrole gideceğim igne haricinde başka kullandığınız ilaç var mı?Merhabalar, yumurta büyütme iğnelerinin 9. Günü e2 değerim 1050 çıktı.5 tane yumurta gördü.cumartesi toplayacak ,bu değer nasıl sizce?
Ben Mayıs 24 inden itibaren gün aşırı genotropin ve günde 2 kez estrofem kullandım,Haziranin 10 unda adetimle beraber klomen,menoupor,gonal f,genotropinle devam ettim.3 aydır da hergun omepa q10 ve omepa 1500 kullanıyorum.yarin kontrolum var,iki gündür de cetroditr vuruluyorum kontrolsüz catlamasinlar diye.Merhabalar bende tüp bebek sürecindeyim ignemin 7. Gunundeyim yarın kontrole gideceğim igne haricinde başka kullandığınız ilaç var mı?
Birde son 3 gündür sağ ve sol kasık taraflarımda çok ağrim oluyor sizde de olmusmuydu
Bende hiç ağrı olmadı bugun10. Günüm,acaba yumurtalıkların aşırı uyarıldı ondan mı ağrı yapıyor?Merhabalar bende tüp bebek sürecindeyim ignemin 7. Gunundeyim yarın kontrole gideceğim igne haricinde başka kullandığınız ilaç var mı?
Birde son 3 gündür sağ ve sol kasık taraflarımda çok ağrim oluyor sizde de olmusmuydv
Ben sadece gonal f kullanıyorum ve duphaston günde 3 tane yarın kontrole gideceğimBen Mayıs 24 inden itibaren gün aşırı genotropin ve günde 2 kez estrofem kullandım,Haziranin 10 unda adetimle beraber klomen,menoupor,gonal f,genotropinle devam ettim.3 aydır da hergun omepa q10 ve omepa 1500 kullanıyorum.yarin kontrolum var,iki gündür de cetroditr vuruluyorum kontrolsüz catlamasinlar diye.
Yürürken bile abartısız acıyor umarım herşey yolundadir iğneyi kaç doz vuruyorsunBende hiç ağrı olmadı bugun10. Günüm,acaba yumurtalıkların aşırı uyarıldı ondan mı ağrı yapıyor?
Bende çok merak ediyorum gelişme varmı herşey yolunda mı diyeGeçmiş olsun canım,bakalım sana bugün doktor ne diyecek,ins güzel şeyler söyler,gonal f 300 idi sonra 225 e düşürdü,menopur da 75 idi sonra 150 yapti