OPU SONRASI 2. REGLİ BEKLERKEN ADETİN GECİKMESİ

evanescence10

Bil-Def-Gök :)
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
423
392
103
Kızlar merhaba bi sorum olucak. transfer için 2. regli bekliyoruz. fakat 2. regl günüm bir hafta geçti. böyle bir durum yaşayan var mı ? hiç forumda opu sonrası 2.adeti gecikene rastlamadım. test yaptırmaya da korkuyorum artık 3 yıldan beri negatif görmekten bıktım :KK43:(( bilen duyan varsa lütfen bişi desin :KK43:

Neye göre gecikti opuden sonraki regl tarihini baz almayın o zaten erken ona regl ayrıca test yapıp negatif gorseniz nolur zaten tüp bebek yapacaksınız.kaybedecek biseyiniz yok

Neye göre gecikti opuden sonraki regl tarihini baz almayın o zaten erken ona regl ayrıca test yapıp negatif gorseniz nolur zaten tüp bebek yapacaksınız.kaybedecek biseyiniz yok
cevabınız için teşekkür ederim. opudan sonra 29. günde olmuştum ki normalde 26-28 arası değişiyor.şuan 28 + 7 oldu hayatımda b kadar gecikmedi. ama başka arkadaşla konuştuk 2.adetin gecikmesi de normalmiş.

Benim de tüp bebek sonrasi 2-3 ay adet gecikmesi hep oluyor. eski düzene 4-5 ayda dönüyorum. ama yine de ben olsam simdiye bi test patlatmistim:)

Benim de tüp bebek sonrasi 2-3 ay adet gecikmesi hep oluyor. eski düzene 4-5 ayda dönüyorum. ama yine de ben olsam simdiye bi test patlatmistim:)
hala test yapmadım ama karnım aşırı derecede ağrıyor yapmayacağım test inat ettim çünkü eminim değilim gecikiyormuş baksana masraf yapmiyim :))))

Merhaba konu biraz eski ama yazmak istedim, benim de bugün 1 hafta doldu gecikeli opudan sonra. İkinci adetle transfere başlıcaktım hala gelmedi yarın doktoruma gidecegim ama cok endiseliyim bu durum bi sıkıntı mıdır ve transfere engel mi olacak adet olsam bile

Back
X