Opu sonrası adet

Elen123

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
1.189
1.036
133
Kızlar opu sonrası ne zaman adet oldunuz acaba. Doktorum 7 gün sonra olursun dedi şuan 7. günüm iki gündür az lekelenmem var ama adet olmadım. Opu sırasında histereskopide yapıldı bi problem olmasından korkuyorum. Adet belirtilerimin hepsi gitti kaç gündür sökülecek gibiydi bugün hiç birşey kalmadı. Ne kasık ağrım ne göğüs ağrım hepsi bitti.

Sıkıntı yapmayın ben de opudan 10 gün sonra adet oldum. Arkadasim 5 gün sonra adet oldu.

Başka yokmu cevap 10. Gün oldu hala yok. Neden olmuyorum kafama takıldı. Histereskopiden kaynaklı olabilir mi acaba? 😔

Ben de perşembe günü opu oldum doktor 7 -14 gün sonra adet görürsün dedi. Zaten 14 gün sonra normal adet günüme denk geliyor.

Bende 14. güne kadar bekleyip aramayı düşünüyorum doktoru 7. Güne kadar olursun dedi takıldı kafama. Evet 14. gün normal adet zamanıma denk geliyor benimde.

Ben de geç olanlardanım tedirgin olmuştum ama 14.gün adet oldum. Ancak opudan 2gün sonra innaılmazzz şişkinlik gaz sancısı kabızlık yaşadım birde adete kadar sürdü ilaçlara rağmen. Opu olacaklar okuyorsa tavsiyem gaz ve şişkinlik yapan yiyecekleri bir kaç gün önceden kesin. Ben bilmiyordum fena etkilendim.

Ben de 13.gün oldum bugün itibariyle. Adetin 5. Günü muayeneye gideceğim bakalım transfer hazırlığı sürecinde beni hangi ilaçlar bekliyor... :KK57:

Bende adetin 3. günü gitmiştim kontrole ama bu ay doğum kontrol kullanıcam bazı yumurtalar kalmış sanırım. Bir sonraki adetimle başlanıcak transfer için hazırlık.

Opu dan sonra 5. Gun adet oldum. Hemşireler 8-10 gün sonra adet olursun demişlerdi ama değişiyo demekki

Back
X