Opu sonrası adet

kedimamasi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2022
61
51
8
33
Arkadaşlar selam 18haziran da opu oldum 28 haziranda da adet. Ama adetimin 10.günü ve hala kanamam var. Böyle bir şey yaşayan var mı?

Arkadaşlar selam 18haziran da opu oldum 28 haziranda da adet. Ama adetimin 10.günü ve hala kanamam var. Böyle bir şey yaşayan var mı?
ben normal dıye bılıyorum ama sen bence bı dr unla gorus. cunku hıc bı zman ıcın rahatlamıycak .:)

Opudan sonra 10 yada 15 gün içinde bir adet beklenir. Asıl adetiniz normal düzeninizde başlar yani kaç günde bir adet oluyorsanız. Mesela 28 günde bir ise 2. Adetiniz başlayacaktır ama şöyle bir durum vardı hemen hemen herkese bir hafta 10 gün bir gecikme oluyor bu çok normal 3. Kere opu olduğum için yazmak istedim. Endişe etmeyin yinede hemşirenize yazın🌺

Hayatımda en uzun yaşadığım adet dönemiydi hic bitmedi gibi benimde 10 gün sürdü ,
Son adetimde o oldu normalde bir tane daha olmam bekleniyordu ama olmadim( yapisal problemim genelde adet olamiyordum zaten)
Ama rahim uygun olduğu için transferim yapıldı korkmayin,❤️

Hayatımda en uzun yaşadığım adet dönemiydi hic bitmedi gibi benimde 10 gün sürdü ,
Son adetimde o oldu normalde bir tane daha olmam bekleniyordu ama olmadim( yapisal problemim genelde adet olamiyordum zaten)
Ama rahim uygun olduğu için transferim yapıldı korkmayin,❤️
Teşekkür ederim cevap için ❤️ Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Havuz yapılacak bana bakalım

Back
X