Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Opudan sonra 10 yada 15 gün içinde bir adet beklenir. Asıl adetiniz normal düzeninizde başlar yani kaç günde bir adet oluyorsanız. Mesela 28 günde bir ise 2. Adetiniz başlayacaktır ama şöyle bir durum vardı hemen hemen herkese bir hafta 10 gün bir gecikme oluyor bu çok normal 3. Kere opu olduğum için yazmak istedim. Endişe etmeyin yinede hemşirenize yazın
Hayatımda en uzun yaşadığım adet dönemiydi hic bitmedi gibi benimde 10 gün sürdü ,
Son adetimde o oldu normalde bir tane daha olmam bekleniyordu ama olmadim( yapisal problemim genelde adet olamiyordum zaten)
Ama rahim uygun olduğu için transferim yapıldı korkmayin,
Hayatımda en uzun yaşadığım adet dönemiydi hic bitmedi gibi benimde 10 gün sürdü ,
Son adetimde o oldu normalde bir tane daha olmam bekleniyordu ama olmadim( yapisal problemim genelde adet olamiyordum zaten)
Ama rahim uygun olduğu için transferim yapıldı korkmayin,