Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet o gün eline kağıt vermediler mi? Hemşireye gidip yazdirsaydin.Kızlar merhaba.
Yumurta toplama işleminden sonra doktorunuz antibiyotik verdi mi ?
İnternette kesinlikle kullanılması gerekiyor yazıyor fakat bana verilmedi.
Bana verilmişti, doktorunuza sordunuz muKızlar merhaba.
İlaç yazdılar ama sadece ağrı kesici o da ağrın olursa iç dedilerEvet o gün eline kağıt vermediler mi? Hemşireye gidip yazdirsaydin.
Bana 2 ilaç ismi söylediler biri antibiyotik biri parol. Antibiyotik olandan hatta 3 tane hap varmış içinde, ikisini iç birini çöpe at dediler.
Banada sadece ağrı kesici önerildi. Peki sizin ki ne kadar süre oldu ? Enfeksiyon gibi bir durumla karşılaşmadınz değil mi ?Bana da antibiyotik vermediler.Sadece ayrı kesici alabilirsin ve kabızlık olursa bağırsak düzenleyici önerdiler
Doktor bana neden vermedi acaba kafam karıştıMerhaba dün opu işlemim oldu antibiyotik 3 gün kullanmam için verildi, beraberinde 7 gün yapmam için kan sulandırıcı iğne verildi.
Sizden kaç adet yumurta toplandı? Bende çok sayıda yumurta topladıkları için bana antibiyotik verilirken herhangi bir olası enfeksiyonu önlemek adına antibiyotik veriyoruz tedbir amaçlı demişti. Yumurta toplama öncesi de ağrı kesici serum verdiler sonra opu işlemine aldılar beni. Bugün 2. Gün olmasına rağmen sanki uzun süredir spor yapmayan birinin bir anda bir çok kez mekik çekmesi gibi karın bölgemde ağrı var bunun da normal olduğu söylendi. 23 yumurta toplandı bende.Dondurulmuş transfer olacağım.Doktor bana neden vermedi acaba kafam karıştı
Benmki de aynı şekilde. Pko olduğu için 23 yumurta toplandı. Peki sizin ki kaç olgun ve döllenme oldu ? Ben de dondurulmuş transfer olacagm Allah'ın izniyle. Ohss ihtimaline karşıSizden kaç adet yumurta toplandı? Bende çok sayıda yumurta topladıkları için bana antibiyotik verilirken herhangi bir olası enfeksiyonu önlemek adına antibiyotik veriyoruz tedbir amaçlı demişti. Yumurta toplama öncesi de ağrı kesici serum verdiler sonra opu işlemine aldılar beni. Bugün 2. Gün olmasına rağmen sanki uzun süredir spor yapmayan birinin bir anda bir çok kez mekik çekmesi gibi karın bölgemde ağrı var bunun da normal olduğu söylendi. 23 yumurta toplandı bende.Dondurulmuş transfer olacağım.
Evet Ohss olabileceği ihtimalini düşünerek donduruyorlar şubat ayı reglimde dondurulmuş sürece gireceğim. Dün aradıklarında 3 yumurtanın olgun olmadığı 15 yumurtanın döllendiği diğer 5 yumurtanında döllenme ihtimaline karşı 1 gün daha gözlemleneceğini söylediler, bugün aradıklarında 15 yumurta şuan beklediğimiz gibi gelişim gösteriyor yarın tekrar arayacağız dediler. Sen de durumlar nasıl canım?Benmki de aynı şekilde. Pko olduğu için 23 yumurta toplandı. Peki sizin ki kaç olgun ve döllenme oldu ? Ben de dondurulmuş transfer olacagm Allah'ın izniyle. Ohss ihtimaline karşı
Benm de 6 tanesi dollenmedi sanirim. Diğerleri şu an için beklenildiği gibi ilerliyor denildi. Bana verdiği ilaçla 10 gün içerisinde adet olursun dediler. Adet bitimi transfer işlemi gerçekleşecekmis Allah'ın izniyle. Sanırım benm ki şubata kalmıyor umarım kalmaz .Evet Ohss olabileceği ihtimalini düşünerek donduruyorlar şubat ayı reglimde dondurulmuş sürece gireceğim. Dün aradıklarında 3 yumurtanın olgun olmadığı 15 yumurtanın döllendiği diğer 5 yumurtanında döllenme ihtimaline karşı 1 gün daha gözlemleneceğini söylediler, bugün aradıklarında 15 yumurta şuan beklediğimiz gibi gelişim gösteriyor yarın tekrar arayacağız dediler. Sen de durumlar nasıl canım?
5.gun embriyosu dondurulacakmis. O neye göre belirleniyor çok anlamıyorumEvet Ohss olabileceği ihtimalini düşünerek donduruyorlar şubat ayı reglimde dondurulmuş sürece gireceğim. Dün aradıklarında 3 yumurtanın olgun olmadığı 15 yumurtanın döllendiği diğer 5 yumurtanında döllenme ihtimaline karşı 1 gün daha gözlemleneceğini söylediler, bugün aradıklarında 15 yumurta şuan beklediğimiz gibi gelişim gösteriyor yarın tekrar arayacağız dediler. Sen de durumlar nasıl canım?
bana ilk 3 toplamada verilmişti daha sonra merkez değiştirdim son toplamada verilmedi hatta hemşireye sordum böyle bir prosedürümüz yok gerek görmüyoruz demişti çok şükür de bir sorun yaşamadım. Tabi benim 2 yumurta toplanmıştı ondan vermemis de olabilirsin yanımda yatan arkadaşın da 4 yumurtası toplanmıştı ona da vermemişlerdi.Kızlar merhaba.
Doktorumla konuştum. Tek doz antibiyotik vermişler. Demek ki toplama işleminden hemen sonra verildi.bana ilk 3 toplamada verilmişti daha sonra merkez değiştirdim son toplamada verilmedi hatta hemşireye sordum böyle bir prosedürümüz yok gerek görmüyoruz demişti çok şükür de bir sorun yaşamadım. Tabi benim 2 yumurta toplanmıştı ondan vermemis de olabilirsin yanımda yatan arkadaşın da 4 yumurtası toplanmıştı ona da vermemişlerdi.
Ben ilk fertijin de denedim onda 13 yumurta toplandı 5. Güne 6 tane geldi canlı çift embriyo transferi oldum 2023 mart ayında tutmadı. Sonra dediler bi histereskopi yapalım temmuzda histereskopi oldum kasımda dondurulmuş transfer edildi yine tutmadı öyle olunca bende sinirlendim merkezi değiştirdim. Şimdi istanbul tüp bebek merkezi’nde Aret Kamar’da tedavi görüyorum.Aret hoca’nın yaklaşımından ve tedavi şeklinden çok memnunumBenm de 6 tanesi dollenmedi sanirim. Diğerleri şu an için beklenildiği gibi ilerliyor denildi. Bana verdiği ilaçla 10 gün içerisinde adet olursun dediler. Adet bitimi transfer işlemi gerçekleşecekmis Allah'ın izniyle. Sanırım benm ki şubata kalmıyor umarım kalmaz .
Sizin ilk denemeniz mi ?
Genelde çok yumurta gelen kişilerde 5. Günü bekliyorlar tam tıbbi açıklamasını bende bilmiyorum. Bizde de 5. Güne kadar bekletilip dondurulacak5.gun embriyosu dondurulacakmis. O neye göre belirleniyor çok anlamıyorum
Aslında döllenmiş yumurta neden rahme tutunmaz ki diye çok düşünüyorum. Histereskopi tüp bebek öncesi yapılsa daha güzel olmaz mı ?Ben ilk fertijin de denedim onda 13 yumurta toplandı 5. Güne 6 tane geldi canlı çift embriyo transferi oldum 2023 mart ayında tutmadı. Sonra dediler bi histereskopi yapalım temmuzda histereskopi oldum kasımda dondurulmuş transfer edildi yine tutmadı öyle olunca bende sinirlendim merkezi değiştirdim. Şimdi istanbul tüp bebek merkezi’nde Aret Kamar’da tedavi görüyorum.Aret hoca’nın yaklaşımından ve tedavi şeklinden çok memnunum
Yani bence de daha doğru olur. 1 tane deneme tutmayınca bi bakalım rahim durumuna demişlerdi dondurulmuş transfer öncesi yaptırmıştım bende. Ama yine tutmadı. Bende merkez değiştirdimAslında döllenmiş yumurta neden rahme tutunmaz ki diye çok düşünüyorum. Histereskopi tüp bebek öncesi yapılsa daha güzel olmaz mı ?
Çok şükür olumlu sonuçlandı insalah böyle de devam ederDoktorumla konuştum. Tek doz antibiyotik vermişler. Demek ki toplama işleminden hemen sonra verildi.
Sizin sonucunuz nasıl![]()