Opu sonrası ara ara kanama

Solukiklimler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2022
628
54
18
Bugün opuda üçüncü günüm. Agrım geçti ama sabah ilk idrarda kan görüyorum. Kanlı akıntı mukus gibi daha çok . Sizde de oldu mu?ilk opumda ne ağrım oldu ne de ilk gün dışında kanama. Bu normal mi?

Bugün opuda üçüncü günüm. Agrım geçti ama sabah ilk idrarda kan görüyorum. Kanlı akıntı mukus gibi daha çok . Sizde de oldu mu?ilk opumda ne ağrım oldu ne de ilk gün dışında kanama. Bu normal mi?
Lekelenme 1 hafta boyunca olabilir demişlerdi bana ama ben ilk gün ilk bir kaç saat dışında lekelenme yaşamadım. Tam bir kanama olursa bizi arayın demişlerdi. İsterseniz bir doktorunuzu arayın içiniz rahatlar

Benim aşılamam bugün belli oldu maalesef negatif çıktı.Tüp bebek düşünmeye başladık.Ama çok korkuyorum yumurta toplama işlemi nasıl oluyor acaba?Detaylı anlatabilir misiniz rica etsem?

Benim aşılamam bugün belli oldu maalesef negatif çıktı.Tüp bebek düşünmeye başladık.Ama çok korkuyorum yumurta toplama işlemi nasıl oluyor acaba?Detaylı anlatabilir misiniz rica etsem?
Hiç korkulacak bir şey yok. iki kere yaşadım. Tüp bebek tedavisini hep erteledim korkudan. ilkinde en ufak bir agrim sizim yoktu. Tabi sabri cavkaytar beyin eli inanılmaz hafif. ikincide ağrım oldu adet sancısı gibi ama ağrı kesici yapmışlar ben uyanırken geçti o da.anestezi de uyku gibi. Verildiği an uyku çöküyor gidiyor bilinç

Back
X