• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kartopu92

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2024
201
36
13
32
Merhaba dün opu oldum 2304 e2 13 yumurtam toplandı sağda 3.5 mm cikollata kistim var bugün şişlik için tekrar muayene oldum idrar çıkisim çok şükür normal ancak şişlik ve batın batması gerginlik yaşıyorum bugün dr a gittim Yumurtalık boyutlarının 8 cm olduğunu öğrendim dr dostinex akşamki yarım al dedi 10 gün boyunca ve sadece bugün 1 adet cetrotide olucam.ayrica azitro gunde 1 ve flygly gunde 2 antibiyotik içiyorum.dostinex ve cetrotide yan etkisi olur mu opu sonrasi kullanan oldu mu yan etkilerini okuyunca korktum

Haklısınız gerçekten de dün akşam.aldim korkum yersiz hiç yan etki okuduklarim gibi olmadı ve iyi de geldi bugün daha iyiyim

Doktor kontrolünde ilaç kullanmanın size nasıl bir zararı olabilir ki, tüp bebek sürecinde bir yığın ilaç kullanılıyor zaten

Aynen yan etki de olmadı zaten dostinex için o kadar kötü şeyler yazılmış ki insan tedirgin oluyor ilk defa kullanınca içim rahat çok şükür sagolun yorumlarınız için gerçekten daha da cesaretleniyor insan bu surecte bazen mantıklı düşünemiyormus kaygilaniyorum saçma sapan ne kadar yersiz bir endişe olduğunu net yasayarakta anladım çok şükür.

Back
X