Opu sonrası gaz sancısı :(

tugsem_10

Minik dünyam...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
9.200
4.789
198
Arkadaşlar geçmedi geçiremedim.opu sonrasi gaz sancim var. Zaten ani hareket yapamiyorum sancı giriyor.ama yattığım yerde de gaz sancısı çekiyorum.antibiyotigimi içtim yemek olarak plav yogurt karpuzdan başka birsey tüketmedim. Ne yapmam lazim.parol dışında ağrı kesiciler yasak bana

geçmiş olsun çok çok kabızlık sorunun varmı yoksa sadece gaz sancısımı çekiyorsun ve kaç gün oldu yumurtaların toplanalı

Canım geçmiş olsun nasıl bir dert bilirim. Yüzüstü yatıp kalçanı havaya kaldir bir süre öyle dur. Bu arada elma suyu da gaz sancısına iyi geliyor tüketebilirsin

Çok büyük geçmiş olsun canım benim,bol bol yürümeye çalış tek çaresi inan ki bu.Biliyorum karnında ağrı vardır ama evin içinde yürümeye çalış.Ayrıca dilerim hayırla sonuçlanır.

Yedigin seyler hep gaz yapan seyler karpuz mesela cok siskinlik yapar. Yogurtta oyle pilav demissin bulgursa zaten muhtesem uclu. bol bol su ic. Yavas yavas yuru. Ama hergun yuru. Ani hareket yapma ve gaz yapan yiyeceklerden uzak dur. Opu sonrasi sanci cok normal. Ilaclarini zamaninda al. Dikkat etmene ragmen duzelme yoksa doktoruna gorun mutlaka. Benim mesela sancim gecmek bilmemisti meger su toplamis vucudum. Nefes alamiyodum ve iptal edildi transfer. Umarim senin oyle olmaz. Allah yardimcin olsun senin ve tum tedavi gorenlerin :KK66:

geçmiş olsun çok çok kabızlık sorunun varmı yoksa sadece gaz sancısımı çekiyorsun ve kaç gün oldu yumurtaların toplanalı
opu öncesi ignelerden mi bilemediğim bi ishalim vardı.ercefuluy oictim seftali ve şeftali suyu ictim tam gecti dedim opu günü öncesinde sikinti yoktu sonrasinda artikca arttı bi wc ye gittim ishalim yine ama yine bitmedi kaldigi yerden ağrımaya devam ediyor.sanki mkipirdadikcabagirsaklarim içime bical gibibatiyor

Back
X