Opu sonrası ilk adet

muhendis61

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2025
35
13
3
Kızlar opu sonrası ilk adete kadar (opu günkü hafif lekelenme hariç) kanama vs olmadım. İlk adetimi oldum ama adetin sonundaki o hafif lekelenmeli günler bi türlü bitmiyor bu normal mi? Böyle bir şey yaşayanınız oldu mu? Adetmin biteli aslında 3 gün oldu yani o üç gün içinde leke bile diyemeyiz belki ama ara ara kahverengi ara ara pembe akıntılarıma karışıyor hala. Benzer bi durum yaşayan var mı acaba?

Bende adetımı beklıyorum daha olmadım sızın cok agrınız oldumu adet olunca ara ara agrılarım var ama henuz olmadım

Bende adetımı beklıyorum daha olmadım sızın cok agrınız oldumu adet olunca ara ara agrılarım var ama henuz olmadım
Normale göre biraz daha yoğundu ilk günüm ağrım da her zamanki gibiydi aslında. Adet normal adet gibiydi de sonrasında leke gibi azcık akıntı devam ediyor anlayamadım

Merhaba Opu sonrası 6 günümde adet oldum çok hafif belli belirsiz ağrı ile . 5 gün 3ab ve 6 gün 3aa toplamda iki adet emb. var elimde donduruldu. ikinci adet de tek transfer yapılacak. Bu arada transfere kadar yaptığınız bir şey var mı takviye ek spor vs ?

Ben sadece sağlıklı beslenmeye çalışıyorum zaten transferim de büyük ihtimalle eylül gibi olacak inşallah o zamana kadane kadar sağlıklı beslensem kârdır diyerek. Peki sizin adet sonrası uzadı mı hafif leke şeklinde

Bugün başladı bende erken mı diye düşündüm doktoruma sordum normal dedi genelde 10 günden sonra falan okumuştum bende endişe ettim ama ödem atıcı ananas falan tükettim cok su falan ondan erken oldu diye düşündüm. Şimdi 2 regly de tekrar gittiğimde kaçıncı gün transfer günü oluyor herşey olursa sizin bilginiz var mı ?

Ben de o kısımlara henüz geçmediğim için hiç bilmiyorum ama burada bunla ilgili paylaşılan şeyler çok oldu okudum siz de bi bakın illa ki bi ön bilgi olmuş olur sizin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…