- 14 Haziran 2024
- 1.093
- 487
- 43
- 27
- Konu Sahibi pinkheartt
-
Ben de ilk adetten sonra olmuştum ama miktarı hakkında bişey diyemiyorum benimki normal her zamanki gibiydiBurda gördüğüm kadarıyla herhes opu sonrası ikinci adette transfer olmuş. Doktorum bana ilk adette transfer hazırlığına başlayacağız dedi. İlk adetimi oldum fakat kanama miktarımda normalden az bu şekilde transfer hazırlığına başlanır mı acabaa
Bende opu sonrası ilk adette oldum ilk transferimle de pozitifi gördüm. Değerlerine bakıp ölçüm yaparlar zaten kanama miktarı önemli değil benceBurda gördüğüm kadarıyla herhes opu sonrası ikinci adette transfer olmuş. Doktorum bana ilk adette transfer hazırlığına başlayacağız dedi. İlk adetimi oldum fakat kanama miktarımda normalden az bu şekilde transfer hazırlığına başlanır mı acabaa
Bende opu sonrası ilk adette oldum ilk transferimle de pozitifi gördüm. Değerlerine bakıp ölçüm yaparlar zaten kanama miktarı önemli değil bence
Değerlerinizle alakalı sıkıntıdan dolayı mı iptal olduBende ilk adette transfer Olucaktim bazı aksilikler çıktı iki adet sonra 3.adette transfer oldum
Darisi senin başına insallah sende pozitifi görürsünPozitifi görmeniz banada umut oldu teşekkür ederim cevap için
Amin inşallahDarisi senin başına insallah sende pozitifi görürsün
Bir kere progestoron hormonu yüksek çıktı iptal oldu bir kere de kedi tirmaladi kuduz aşısı yaptırıyordum ondan iptal olduDeğerlerinizle alakalı sıkıntıdan dolayı mı iptal oldu
Bir kere progestoron hormonu yüksek çıktı iptal oldu bir kere de kedi tirmaladi kuduz aşısı yaptırıyordum ondan iptal
Bilmiyorum hiç söylemedilerDonmuş transferde progesteron kaç olmasını istiyorlar
Hemen diger adette transfer olacaktı bu seferde progesteron yüksekmis gene iptal edildiBide kuduz aşısından ne kadar sonra transfere başladınız bir kaç ay önce bende kuduz aşısı oldum
İşte zamanı var ve bir şeyler ona göre şekilleniyor :)Hemen diger adette transfer olacaktı bu seferde progesteron yüksekmis gene iptal edildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?