Opu sonrası ilk adette transfer

pinkheartt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2024
1.093
487
43
27
Burda gördüğüm kadarıyla herhes opu sonrası ikinci adette transfer olmuş. Doktorum bana ilk adette transfer hazırlığına başlayacağız dedi. İlk adetimi oldum fakat kanama miktarımda normalden az bu şekilde transfer hazırlığına başlanır mı acabaa

Burda gördüğüm kadarıyla herhes opu sonrası ikinci adette transfer olmuş. Doktorum bana ilk adette transfer hazırlığına başlayacağız dedi. İlk adetimi oldum fakat kanama miktarımda normalden az bu şekilde transfer hazırlığına başlanır mı acabaa
Ben de ilk adetten sonra olmuştum ama miktarı hakkında bişey diyemiyorum benimki normal her zamanki gibiydi

Bende opu sonrası ilk adette oldum ilk transferimle de pozitifi gördüm. Değerlerine bakıp ölçüm yaparlar zaten kanama miktarı önemli değil bence

Bende ilk adette transfer Olucaktim bazı aksilikler çıktı iki adet sonra 3.adette transfer oldum

Bide kuduz aşısından ne kadar sonra transfere başladınız bir kaç ay önce bende kuduz aşısı oldum

Back
X