Opu sonrasi neler yaşadınız

Mucize02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2020
695
845
33
31
Kızlar merhaba. Opu sonrasi neler yaşadınız. Benim cumartesi günü opu oldu. 17 yumurta toplandı. Çok şükür fazla ağrı ve kanama olmadi. Bir sonraki günde fena değildim. Ama bugün sürekli uyuyorum. Başım agriyo midem bulaniyo sanirim baş ağrımdan dolayı bulantı yaşıyorum. Ohss olmamak için diyet vermişlerdi oni da yapamıyorum. Böyle garip şeyler yaşayan var mıydı aranızda

Opudan sonra 2 gün sarhoş gibi dolandım. Benim yumurtam çok olmamasına rağmen 1 hafta sancı yasadim yürürken bile canım yanıyordu. Kabızlık problemi de yaşamıştım 1 hafta sonra hepsi geçti. Sizin de normaldir diye düşünüyorum ama diyetinizi ihmal etmeyin baya yumurta toplanmis

Benden 15 yumurta toplandı. 2-3 gün şişkinlik , gaz sancısı tarzda sıkıntım oldu. Çalışmadığım için 2 günü dinlenerek geçirdim.

Opu dan sonra kelebekler gibi oluyorum diye düşünüyordum bunları yaşayacağım aklıma gelmezdi. Adet olayım diye yolunu gözlüyorum artık. Canım çok sıkıldı. Umarım çabuk atlatırım. Sizin transfer oldu mu

Benden 15 yumurta toplandı. 2-3 gün şişkinlik , gaz sancısı tarzda sıkıntım oldu. Çalışmadığım için 2 günü dinlenerek geçirdim.
Ohss ye karşı diyet verdi mi size. Sizin de çokmus yumurta maşallah. Inşallah güzel sonuçlar alırız. Şişkinliğim bir gün sonra geçti ama uyku problemini atamadım. Günde kaç kere nasıl o kadar uyuyabiliyorum bilmiyorum. Yumurta fazla olduğu için anestezi doktoru biraz fazla doz kullanalım demişti onu mu atamadım acaba diyorum

Ben coronaya takıldım transferim Ekim ayında olcak insallah

Merhabalar oncelıkle gozunuz aydın saglıkla alın kucagınıza
Ohss rıskıne karsı nasıl dı dıyetınız

Merhabalar oncelıkle gozunuz aydın saglıkla alın kucagınıza
Ohss rıskıne karsı nasıl dı dıyetınız
Merhaba çok teşekkür ederim. Doktorum opu sonrası 5 tane cetrotide igne, antibiyotik, dostinex hap verdi onları kullandım. Bir de catlatma iğnesi olarak ovitrrlle değil Gonapeptly kullandım. Bu da etkiliymis. Su günde 2 bardak içtim sadece. 3 sise enerji içeceği içtim. Gün-de 6 adet haşlanmış yumurta yememi söylediler. Ama ben 4 ya da 5 tane anca tüketebildim. Zaten 5. Gun adet olduğum için vücudum da rahatlamıştı

Anladım cok tesekkur ederım bende o sekılde yapmaya calısayım az kaldı opuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…