Opu sonrası şişkinlik gaz sancısı yaşayanlar

nanecay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2023
62
17
3
32
Merhaba hanımlar dün opu oldum opu sonrası şişkinlik gaz başladı yaşayan varmı ne zaman sona erecek

Merhaba hanımlar dün opu oldum opu sonrası şişkinlik gaz başladı yaşayan varmı ne zaman sona erecek
Çok yeni opu olup bu şişkinliği atan biri olarak yazıyorum bi hafta ne yaparsan yap gitmiyor. Başlarda sıcak su yapıp ayaklarıma falan koydum, belimi sardım ve doktorumun önerisiyle bol yumurta ve enerji içeceği içtim gene de çok az hafifledi. Bir haftaya bi şeyim kalmadı ama şu an opu olalı 9. Günüm hiç bi şeyim kalmadı diyebilirim, size de çok çok geçmiş olsun rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın 🤲🏻🤲🏻

Beni çok rahatlattınız teşekkürler,hemşiremede sordum normal olduğunu söyledi ama ne kadar sürecek bişey demedi,bende sizin gibi sıcak tutmaya çalışıyorum ama cok az farkediyo bu şekilde çalışmaya dönemicem ben o zaman öyle gözüküyor,amin sizinde Rabbim yardımcınız olsun

O kadar güzel detaylı mesaj yazmıştım ki sayfa gitti geldi eriniyorum tekrar yazmaya😂 kısaca geçer en geç 1 haftaya geçmiş olsun

O kadar güzel detaylı mesaj yazmıştım ki sayfa gitti geldi eriniyorum tekrar yazmaya😂 kısaca geçer en geç 1 haftaya geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim biraz sabretmem gerekecek sanırım ben ameliyathanede üşüttüm mü acaba dedim ilk defa yaşıyorum zor süreçlermiş

13 yumurta hemşire ondan dolayı oluyo dedi
Doğru o yüzden
13 yumurta hemşire ondan dolayı oluyo dedi
Ayrıca üşütme değil gazdan ziyade toplanan yumurtalarin yerlerinde bulunan sıvıların karın boşluğuna yayılması sonucunda oluşan ödem diyelim. Ohss sendromu ve dereceleri var hafif,orta,şiddetli diye, ben 10 gün yattım hastahanede hamile gibi olmuştum , bol protein ağırlıklı beslenin bana hep protein yüklediler, o vücutta bulunan sıvının damarlara tasinmasini ve vücuttan atılmasını sağlıyor

Doğru o yüzden

Ayrıca üşütme değil gazdan ziyade toplanan yumurtalarin yerlerinde bulunan sıvıların karın boşluğuna yayılması sonucunda oluşan ödem diyelim. Ohss sendromu ve dereceleri var hafif,orta,şiddetli diye, ben 10 gün yattım hastahanede hamile gibi olmuştum , bol protein ağırlıklı beslenin bana hep protein yüklediler, o vücutta bulunan sıvının damarlara tasinmasini ve vücuttan atılmasını sağlıyor
Bende sanki sezaryen olmuşum gibiyim ya karnım çok hassas bendede ohss oldu bence inşallah artmaz sizede çok geçmiş olsun yumurta toplamadan kaç gün sonra yattınız tekrar hastaneye

Bende sanki sezaryen olmuşum gibiyim ya karnım çok hassas bendede ohss oldu bence inşallah artmaz sizede çok geçmiş olsun yumurta toplamadan kaç gün sonra yattınız tekrar hastaneye
Teşekkür ederim, ben opu sonrası ertesi gün yataktan kalkamıyordum aşırı ağrım vardı önce normaldir dedim sonra araştırdım ohss diye birşey olduğunu görünce hemen acaba mi diye gittim ve ohss denildi yatış verildi resmen karnım hamile gibi şişmişti bir kaç gün içinde ve hiçbir şey yiyemiyordum direk çıkarıyordum, sonra her geçen gün karnımin şişi inerek sonlandı ve çıkışım yapıldı

Teşekkür ederim, ben opu sonrası ertesi gün yataktan kalkamıyordum aşırı ağrım vardı önce normaldir dedim sonra araştırdım ohss diye birşey olduğunu görünce hemen acaba mi diye gittim ve ohss denildi yatış verildi resmen karnım hamile gibi şişmişti bir kaç gün içinde ve hiçbir şey yiyemiyordum direk çıkarıyordum, sonra her geçen gün karnımin şişi inerek sonlandı ve çıkışım yapıldı
Bende ilk gün daha kötüydüm ama şimdi yine karnıma el değmiyo ama nefes darlığım azaldı gibi dediğiniz gibi protein yiyim bolca,bide enerji içeceği diyolar size vermişlermiydi

Hayır bana öyle birşey söylenmedi hiç duymadım da, bence sen sadece protein al ama bir acile git istersen ağrıların artarsa ve kilo takibi yap şişkinlik artıyorsa direk git çünkü onlar kan sulandırıcı da vuruyorlar, sebebini unuttum biliyordum aslında da neyse işte
Bende ilk gün daha kötüydüm ama şimdi yine karnıma el değmiyo ama nefes darlığım azaldı gibi dediğiniz gibi protein yiyim bolca,bide enerji içeceği diyolar size vermişlermiydi

Hayır bana öyle birşey söylenmedi hiç duymadım da, bence sen sadece protein al ama bir acile git istersen ağrıların artarsa ve kilo takibi yap şişkinlik artıyorsa direk git çünkü onlar kan sulandırıcı da vuruyorlar, sebebini unuttum biliyordum aslında da neyse işte
Kilomu takip ediyorum evet su içiyorum idrar miktarımıda takip ediyorum kan sulandırıcı iğnem antibiyotiğim falan var zaten kullanıyorum hergün,artarsa gel demişlerdi zaten tşk ediyorum bilgilerin için çok sağol 🌸🌸🌸

Bol ılık su kuru kayısı ve anason çayı içerek süreci geçirmiştim 1 hafta oturamadm kalkamadm inşallah hemen toparlanırsınız

Benim de bir sorum var :( 21 Eylül de opu ve hemen 5 gün sonra da regl olmuştum.şimdi regl bitti ama kasığımda zaman zaman ağrı oluyor. Opu dan sonra ohss olmuştum az derecede. Buna benzer bir şey yaşayan var mı?

Benim de bir sorum var :KK43: 21 Eylül de opu ve hemen 5 gün sonra da regl olmuştum.şimdi regl bitti ama kasığımda zaman zaman ağrı oluyor. Opu dan sonra ohss olmuştum az derecede. Buna benzer bir şey yaşayan var mı?
Ben henüz adet olmadım 6. Günüm ama,tek taraflı mı oluyor ağrınız iki taraftada mı acaba

Benim de bir sorum var :KK43: 21 Eylül de opu ve hemen 5 gün sonra da regl olmuştum.şimdi regl bitti ama kasığımda zaman zaman ağrı oluyor. Opu dan sonra ohss olmuştum az derecede. Buna benzer bir şey yaşayan var mı?
Ben 15 Eylül'de opu oldum.28 eyluldede regl oldum ama hala kasiklarimda ara ara isal olmusum gibi anlık ağrı giriyor.bende bunu merak ediyordum açıkçası.bu ağrılar nedenki

Back
X