Opu sonrası şişkinlik gaz sancısı yaşayanlar

Merhaba hanımlar dün opu oldum opu sonrası şişkinlik gaz başladı yaşayan varmı ne zaman sona erecek
Merhaba ben de geçen ay olmuştum. Hiç merak etmeyin çok yeni olduğu için şişkinlik, batma, gaz sancısı normal. 1 hafta geçtikten sonra bunlar olursa kontrol edilmeniz gerekir. Bol bol yatın, çok su için.🤗

Merhaba ben de geçen hafta çarşamba olmuştum bugün 10. Gün hala regl olmadı normal mi acaba ?

Normal 15 güne kadar bekleyin diyolar ben 14 gün regl oldum
Çok teşekkürler benim 2 yumurtam çıkmıştı maalesef döllenme olmadı boşa gitti yumurtalar :( moralim de bozuk bir de regl olmayınca acaba bir sorun mu var diye korkmuştum zaten rezerv az bitti mi falan diye bile korktum açıkçası. Bu işler gerçekten insanın aklıyla oynuyor :(

Çok teşekkürler benim 2 yumurtam çıkmıştı maalesef döllenme olmadı boşa gitti yumurtalar :KK43: moralim de bozuk bir de regl olmayınca acaba bir sorun mu var diye korkmuştum zaten rezerv az bitti mi falan diye bile korktum açıkçası. Bu işler gerçekten insanın aklıyla oynuyor :KK43:
Benimde iyi yumurtam vardı biri büyüdü toplandı ama dollenmedi.doktor dmsen devam et biliyorum çok para gidiyor ama senden umudum var sen iyisin dedi bakalım yine adet olunca gidicem.rvet bende üzüldüm dollenmeyince hem psikolojik yönden hem maddi hemde onca hormonu vücuduna alipta olumsuz olunca insan uzuluyor

Benimde iyi yumurtam vardı biri büyüdü toplandı ama dollenmedi.doktor dmsen devam et biliyorum çok para gidiyor ama senden umudum var sen iyisin dedi bakalım yine adet olunca gidicem.rvet bende üzüldüm dollenmeyince hem psikolojik yönden hem maddi hemde onca hormonu vücuduna alipta olumsuz olunca insan uzuluyor
Evet çok mutlu olmuştuk ya inanılmaz moralimiz bozuldu kısmet umarım artık sağlıkla gelir evlatlarımız 🙏🏻🙏🏻

Aldiğımız ilaçların yumurtalıkları beklenenden fazla uyarması sonucu oluşan bi durum. İnternetten okuyun dilerseniz ben burda yanlış bir şey yazmak istemem. Pcos u olanların başına daha çok geliyor :(

Bende 14 ekim de opu oldum ve inanılmaz şişkinim. Afedersiniz sanki sürekli tuvaletiniz varmış gibi🤦🏻‍♀️ umarım en kısa zamanda atlatırız❤️
Ben 10 gün sonra normale döndüm sabırlı olun ve çok su içip sürekli odanın içinde yürüyüş yapın üşütmeyin sıcak tutun kendinizi

Merhaba hanımlar dün opu oldum opu sonrası şişkinlik gaz başladı yaşayan varmı ne zaman sona erecek
Merhaba canım bende yaşadım ama Arkadasın dedği gıbı kolay atlatmadım. Hastaneye yattım 10 gün boyunca serum takvıyesı ve antibiyotik vererek şişkinliğimi indirmişlerdi. Yattıgım Gun doktor 2-3 tane enerjı ıcecegı ıcırmıştı. İdrarında sıkıntı yoksa Dıkkat ederek atlatırsın ama Cok rahatsız hıssedıyorsan doktora gıt. Tüp bebek doktorları bu durumu normal karsılıyor ama Ben cok rahatsızdı. Istahsızdım yemek yemedım Kg aldım sandım Ama Karnımda 4-5 kg sıvı bırıkmıştı. Benım de 25 yumurta toplanmıştı. 69 dan 74 kg olmuştum. Yani Herkesın şişkinliği farklı eğerki kendını cok rahatsız hıssedıyorsan Sehır hastanesınde ya da unıv bı hastanedekı kadın doguma görün Bana dırek Ohss olmuşun deyıp yatış vermışlerdi.

merhaba kızlar bende 18 ekim opu oldum siskinlik sindirim problemi falan yasadım bogazıma kadar dolu gibi hissettim 24 ekim dr kontrol etti bol su iç ve dinlen dedi. Ama benim sanki gögsümde bi baskı var gibi nefes problemi yasıyorum kilo alımım falan yok sadece nefes darlıgı sizce endişe etmeli miyim druma haber vermeli miyim?

merhaba kızlar bende 18 ekim opu oldum siskinlik sindirim problemi falan yasadım bogazıma kadar dolu gibi hissettim 24 ekim dr kontrol etti bol su iç ve dinlen dedi. Ama benim sanki gögsümde bi baskı var gibi nefes problemi yasıyorum kilo alımım falan yok sadece nefes darlıgı sizce endişe etmeli miyim druma haber vermeli miyim?
Bir önceki opumda 19 yumurtam toplandı e2 değeri 3000den yuksekti.su yerine powerade içirmişlerdi. Ciddi ağrı şişkinlik yaşadım. 10 gunde toparlamistim. Antibiyotik verdi mi drunuz. Belki ictiginiz ilaç etkisidir yine de drunza tekrar bir görünün 10gune toparlanmayi bekleyemeyecek gibiyseniz.

İlk günlerde bende nefes alamıyo gibiydim nefes darlığı oldu sürekli yürüyüş yaptım evin içinde ve su içtim bolca ılık sıcak su içtim ama zaman gerekiyor zamanla azalıcak merak etme cok yumurta toplanınca oluyomuş böyle,ama tabi ağırlaşırsan kötüye gidersen bekleme git doktoruna

Back
X