• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Opu

Benimde salı opu oldu ve ben sanki şuan adet oldum gab ama 10 günüm vardı daha :/
Leke kadar az değil adet kadar çok değil bendeki. Perdeli rahim olduğum için de olabilir bilmiyorum. 5 günüm var daha adete

Leke kadar az değil adet kadar çok değil bendeki. Perdeli rahim olduğum için de olabilir bilmiyorum. 5 günüm var daha adete
ben o gün net adet oldum salı opu perşembe aksamda adet yani 3 günde falan olmuş oldum :/ bugün bitecek şekli ve yoğunluğu herzamanki gibi geçti sen naptın

Doktorum bana 7-10 gün içerisinde adet olursun demişti. Siz doktorunuza danıştnz mi acaba ?
evet bana işlemden öncede sonrada zaten ilk adetini erken olursun ilacların etkisiyle demişti. ama yinede bu kadar beklemiyordum . olunca doktorada sordum normal dedi. gün ve yoğunluk sekli aynı şekildeydi erken olması dısında baska değişiklik yoktu dün bitti

evet bana işlemden öncede sonrada zaten ilk adetini erken olursun ilacların etkisiyle demişti. ama yinede bu kadar beklemiyordum . olunca doktorada sordum normal dedi. gün ve yoğunluk sekli aynı şekildeydi erken olması dısında baska değişiklik yoktu dün bitti
Transfer ne zman yapılacakmis ? Ay hadi hayırlı olsnn

bu hafta rahim filmi çektiricem inşallah . tahmini ocağın 30 unda adet olmam lazım. ama 2. adeti geç olmuş herkes eger geç olmazsam 30 unda adet olursam şubatın 13-15 gibi heralde bir aksilik olmazsa trasnfer olur diye düşünüyorum ama birde tabi transfer öncesi ilaç kullanıcaz ı ilaçalrda cevap vermesi lazım yani rahim duvarı vs istenilen boyutta olması lazım olmazsa diğer aya aksıyor

Back
X