Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba benim olmadı ama olabilme ihtimalini söylemişlerdiMerhaba herkese
Opu sonrasi kanamanız oldu mu acaba ?
Evet bende de lekelenme şeklinde oldu.merhaba benim olmadı ama olabilme ihtimalini söylemişlerdi
Bende de hafif geliyor . Peki size antibiyotik verdiler mi ?Benim 3. Günüm 2 gün hafif lekenme oldu
Ben salı günü opuya gittim bugün cuma hala kanamam varMerhaba herkese
Opu sonrasi kanamanız oldu mu acaba ?
Leke kadar az değil adet kadar çok değil bendeki. Perdeli rahim olduğum için de olabilir bilmiyorum. 5 günüm var daha adeteBenimde salı opu oldu ve ben sanki şuan adet oldum gab ama 10 günüm vardı daha :/
ben o gün net adet oldum salı opu perşembe aksamda adet yani 3 günde falan olmuş oldum :/ bugün bitecek şekli ve yoğunluğu herzamanki gibi geçti sen naptınLeke kadar az değil adet kadar çok değil bendeki. Perdeli rahim olduğum için de olabilir bilmiyorum. 5 günüm var daha adete
Doktorum bana 7-10 gün içerisinde adet olursun demişti. Siz doktorunuza danıştnz mi acaba ?Benimde salı opu oldu ve ben sanki şuan adet oldum gab ama 10 günüm vardı daha :/
evet bana işlemden öncede sonrada zaten ilk adetini erken olursun ilacların etkisiyle demişti. ama yinede bu kadar beklemiyordum . olunca doktorada sordum normal dedi. gün ve yoğunluk sekli aynı şekildeydi erken olması dısında baska değişiklik yoktu dün bittiDoktorum bana 7-10 gün içerisinde adet olursun demişti. Siz doktorunuza danıştnz mi acaba ?
Transfer ne zman yapılacakmis ? Ay hadi hayırlı olsnnevet bana işlemden öncede sonrada zaten ilk adetini erken olursun ilacların etkisiyle demişti. ama yinede bu kadar beklemiyordum . olunca doktorada sordum normal dedi. gün ve yoğunluk sekli aynı şekildeydi erken olması dısında baska değişiklik yoktu dün bitti