• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Opu

Yeeeloo

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2023
73
15
8
25
Kızlarr merhaba pazartesi günü opu var opudan sonra ağrınız kanamanız vs bir sıkıntınız oldumu bir tık korkuyorum ve çok heyecanlıyımmm çokkk stresliyimm

Merhaba insanın ne kadar elinde olmasa da hiç stres olmamaya çalışın anestezi altında yapılıyor zaten ben kanama durumu iki tedavimde de yaşamamıştım sadece ilk opu da sancılanmıştım ikinci opu da hiçbir ağrı sızı kanama yaşamamıştım zaten opu sonrası sizi hemen çıkartmıyorlar biraz dinlendiriyorlar kanama durumunu da soruyorlar … Sorunsuz geçsin inşaAllah

Merhaba insanın ne kadar elinde olmasa da hiç stres olmamaya çalışın anestezi altında yapılıyor zaten ben kanama durumu iki tedavimde de yaşamamıştım sadece ilk opu da sancılanmıştım ikinci opu da hiçbir ağrı sızı kanama yaşamamıştım zaten opu sonrası sizi hemen çıkartmıyorlar biraz dinlendiriyorlar kanama durumunu da soruyorlar … Sorunsuz geçsin inşaAllah
Çok teşekkürler inşallah 🙏

Kızlarr merhaba pazartesi günü opu var opudan sonra ağrınız kanamanız vs bir sıkıntınız oldumu bir tık korkuyorum ve çok heyecanlıyımmm çokkk stresliyimm
Merhaba ben dün oldum ilk çıktığımda regli ağrısı gibi hafif bir ağrım oldu yarım saat sonra giyinip 6 saatlik yola çıktım çok azda leke tarzı kanamam oldu herkese göre değişiyor tabi ama sizinde hafif olur inş🙏🏻

Merhaba ben dün oldum ilk çıktığımda regli ağrısı gibi hafif bir ağrım oldu yarım saat sonra giyinip 6 saatlik yola çıktım çok azda leke tarzı kanamam oldu herkese göre değişiyor tabi ama sizinde hafif olur inş🙏🏻
Çok teşekkür ediyorum inşallahh öyle olur 🙏siz transfer olucakmısınız hemen yoksa dondurulcakmı

Narkoz altında olmasi iyi o an bir şey hissetmiyorsun uyuyup uyaniyorsun. Malesef benim çok ağrım vardı oturup kalkarken zorlanıyordum ama 1 gün sonra geçti. Narkozun etkisi mideme vurmuştu onunda 2 gün sürdü ağrısı. Kanama falan bendede olmadı ama pcos olduğumdan mi nedir bilmiyorum ağrım oldu ne yalan söyleyeyim.

Narkoz altında olmasi iyi o an bir şey hissetmiyorsun uyuyup uyaniyorsun. Malesef benim çok ağrım vardı oturup kalkarken zorlanıyordum ama 1 gün sonra geçti. Narkozun etkisi mideme vurmuştu onunda 2 gün sürdü ağrısı. Kanama falan bendede olmadı ama pcos olduğumdan mi nedir bilmiyorum ağrım oldu ne yalan söyleyeyim.
Ayy bende pcosum inşallah olmaz bişey 😬

Kızlarr opu oldumm bugün 20 tane yumurta toplandı doktorum iyi olduğunu söyledi evet biraz ağrım oldu ama çok şükür ağrı kesiciyle geçti ben bunu atlattım şükürler olsun🙏

Hanımlar ben de dün opu oldum dün akşama kadar ağrım oldu ama geçti çok şükür. Bugün de midem de ağrı ve gaz var normal midir ya yaşayan var mı sizde de 😥

Hanımlar ben de dün opu oldum dün akşama kadar ağrım oldu ama geçti çok şükür. Bugün de midem de ağrı ve gaz var normal midir ya yaşayan var mı sizde de 😥
Canım benim opudan sonra aşırı ağrım oldu yatakta sağa sola zor dönüyordum bu böyle 10 gün sürdü . Adet olduğum 3. Gün şiddetli ağrıyla hastaneye kaldırıldım. Opu dan kaynaklı veya gelişmiş olan yumurtamın biri toplanmamış o kist oluşturup patlamıs olabilir dediler . Rahmim yumurtalıklarım karın içim enfeksiyon oldu crp değerim 300 dü 4 5 gün hastanede yattım enfeksiyon zor düştü sonrasında 1 ay daha ağrım devam etti bugün opudan sonra 2. Adetimi oldum biraz karnım rahatladı . Eğer aşırı ağrın olursa muayenenizi ihmal etmeyin

Hiç korkma.
Benden 30a yakın yumurta toplandı uyandığımda sadece sedasyon yüzünden hafif bulantı vardı.
Çok hafifte bi kanama ve az az kramp.
Opudan bi kaç gün sonra adet oldum sadece.

Back
X