Citemik Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Kasım 2020 985 1.358 63 2 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Citemik #1 Kizlar geçen cuma (8 gün once) yumurta toplama işlemim yapıldı sizce denize girmede bir sakınca olur mu bugünden sonra?
Kizlar geçen cuma (8 gün once) yumurta toplama işlemim yapıldı sizce denize girmede bir sakınca olur mu bugünden sonra?
M maria_ Guru Kayıtlı Üye 18 Şubat 2012 1.061 776 323 İstanbul 2 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Citemik #2 Citemik .!.: Kizlar geçen cuma (8 gün once) yumurta toplama işlemim yapıldı sizce denize girmede bir sakınca olur mu bugünden sonra? Genişletmek için tıkla... Ben girmiştim, bir şey olmuyor. Havuza girme ama denizde sorun olmaz demişti doktorum
Citemik .!.: Kizlar geçen cuma (8 gün once) yumurta toplama işlemim yapıldı sizce denize girmede bir sakınca olur mu bugünden sonra? Genişletmek için tıkla... Ben girmiştim, bir şey olmuyor. Havuza girme ama denizde sorun olmaz demişti doktorum
tucess Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Kasım 2012 238 45 98 3 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Citemik #3 Citemik .!.: Kizlar geçen cuma (8 gün once) yumurta toplama işlemim yapıldı sizce denize girmede bir sakınca olur mu bugünden sonra? Genişletmek için tıkla... Bende girmiştim denize doktorda sıkıntı görmemişti
Citemik .!.: Kizlar geçen cuma (8 gün once) yumurta toplama işlemim yapıldı sizce denize girmede bir sakınca olur mu bugünden sonra? Genişletmek için tıkla... Bende girmiştim denize doktorda sıkıntı görmemişti
HasretimsinEvlat Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Eylül 2021 399 506 33 28 3 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Citemik #4 Bende girdim bı sakınca olmadı ama kişiden kişiye değişirde cnm bence