Opudan sonra hazırlık ama gelmeyen regl bakar mısınız

Mucizesinibekliyor

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2021
421
277
18
Canlarım hepimiz bir yolda emek veriyoruz inşallah rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını hayırla versin ben opudan sonra regl oldum fakat ikinci regl olmam gereken günden itibaren 6 gün gecikti suan gelmiyor ne ağrım var ne sızım geleceğine dair belirtimde yok hiç opudan sonraki reglimde ağrısız geçmişti normalde çok ağrım olur ama bu gecikme normal mi sizce bu sekilde ikinci regli geç olanlar oldu mu aranızda hazırlık için regli bekliyorum fakat 6.gün bugün gecikmenin

benimden opudan sonra aşırı meme ağrım var. yani çok rahatsız ediyor :/ yumurtlamadan hemen sonra olmazdı böyle şeyler ama

Opu sonrası genelde ilk regl çok erken, ikincisi geç gelir ama siz yine de olmazsanız baktırın tabii madem hemşire öyle demiş

İnşallah hayırlısı olur kaç embriyonuz oluştu acaba
şubatta ve martta klomenle 4 ve 5 yumurta istenilen büyüklükte sonuç verdi. ve ben doktorum başarısız diye değiştirdim. diğer doktor beni korkutup hemen tüp bebek yapmalıyız dedi ve bizde neye uğradığımızı şaşırarak sürece girdik. 2 yumurta gelişti ve kalitesizdi. denk mi geldi yoksa iğneler negatifi mi etkiledi bilmiyorum. zaten iğne fobisi olan biriyim. her gün ağlayarak iğne olmuştum . ilk doktoruma geri dönüp 2-3 ay sonra süreci onunla yaşıcam. çok yorucu bir süreç umarım kendiliğinden olur.

Sizin süreciniz nasıldı?

Allah yardımcın olsun canım iğneler evet zor fobin varsa daha da zor ben geçen yıl mart ayinda klomenle hamile kaldım fakat dış gebelik oldu bizdeki sorun ileri hız ve morfolojiydi doğal gebelik elde edemedik iki sene daha fazla beklemek istemedik aşılama dendi fakat ben maddi manevi kayıp diyerek tüp bebeği tercih ettim 22 yumurta oluştu 14 ü dolu çıktı ve döllendi 9 tanesi 5.güne gitti donduruldu transfer hazırlığı için regl olmayı bekliyorum bende işte

Merhaba ben opuyu 19 nisanda oldum ayni gun dogum kontrol hapi kullanmaya basladim, 5 gün sonra adet oldum. 10 mayista zoladex igne oldum.dogum kontrol İlac bittiğinde adet olacaksin dediler ama olmadim 24 mayista gittim. Rahim kalınlığı istenilen degerlerde olduğu icin adet olmamis olmam sikinti olmadi hazırlığa başladık Perşembe son kontrol

Merhaba ben opuyu 19 nisanda oldum ayni gun dogum kontrol hapi kullanmaya basladim, 5 gün sonra adet oldum. 10 mayista zoladex igne oldum.dogum kontrol İlac bittiğinde adet olacaksin dediler ama olmadim 24 mayista gittim. Rahim kalınlığı istenilen degerlerde olduğu icin adet olmamis olmam sikinti olmadi hazırlığa başladık Perşembe son kontrol

Benim de opu sonrası ikinci adetim bir hafta gecikti. Tarlusal kullanmam söylendi, üçüncü günde geldi adetim,beklesem ne zaman gelecekti Allah bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…