• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Opudan sonra

sabalak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2009
185
2
0
İstanbul
Kızlar 2gun onpce opum oldu.yarin transfer var.7yumurtam toplandi.2tanesi dollenmis.benm toplama isleminden sonra kasiklarimda cok agti var.sanki icim oyuluyomus gibi.hafif hafif kanamada var.opu olanlar yardim edebilirmi sizdede boyle oldumu.transfer olucakya canm daha cok yanar diyede korkuyorum.ama şişkinlik kabizlik falan yok.sadece yara varmis gibi aciyo kasıklarım.

Kızlar 2gun onpce opum oldu.yarin transfer var.7yumurtam toplandi.2tanesi dollenmis.benm toplama isleminden sonra kasiklarimda cok agti var.sanki icim oyuluyomus gibi.hafif hafif kanamada var.opu olanlar yardim edebilirmi sizdede boyle oldumu.transfer olucakya canm daha cok yanar diyede korkuyorum.ama şişkinlik kabizlik falan yok.sadece yara varmis gibi aciyo kasıklarım.

bu tarz ağrılar oluyor cnm sıkma canını sana ağrı kesici vermişlerdir onu kullan merak etme transferde canın yanmıycak transfer yapılan katedral vajinal ultrasondan çok çok ince 5/1 gibi düşün rahat ol kanamada oluyor bazılarında sorun yok sakin ol bebeklerine kavuşmanın tadını çıkar

hayırlı olsun.

Önceki opularımda çok feci ağrılarım vardı ama sonkinde çok olmadı yani sonuç olarak evet ağrı yapıyor sonrasında azda olsa transfer çok basit hiç hissetmiyorsun zaten katateri değdirmemeleri gerek Vajinanın kasılmaması için 2dk.sürmüyo bile hayırlısı olsun sen neşeli ol gülümse bebişlerin geliyor

Back
X