- 13 Aralık 2015
- 1.588
- 1.620
- 133
- 31
- Konu Sahibi Madame butterfly
Opuya giderken oje yasak mı kızlar ? Elimde oje yok ama ayaklarımda kalıcı var bişey olur mu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hiç taze transfer olmadım, uygun değildim. 2 kez dondurulmuş transfer yapıldı.Teşekkür ederim cevaplar içinpeki taze transfer mi oldunuz donmuş mu
neye göre seçiyorlar acaba bana çok bilgi verilmediBen hiç taze transfer olmadım, uygun değildim. 2 kez dondurulmuş transfer yapıldı.
Teşekkürler. Sizin sonuç nasıl olduÇorap giyebilirsiniz. Parfüm, makyaj vs de yapmamamız gerektiği söylenmişti bana![]()
Benden 36 adet yumurta toplandı, ohss riski nedeniyle 2 adet sonra oldum ilk transferimi. Bir de doktorum dondurulmuş embriyonun ve rahim dinlendirmenin gebelik ihtimalini arttırdığını düşünüyor, muhtemelen az yumurta toplansaydı da aynı yolu izlerdi. Her doktor farklı uygulama tercih edebilir.neye göre seçiyorlar acaba bana çok bilgi verilmedişu an iğnelerin 8.günündeyim
Pozitif cok sükürTeşekkürler. Sizin sonuç nasıl oldu![]()
Darısı başımaPozitif cok sükür![]()
Opuya giderken oje yasak mı kızlar ? Elimde oje yok ama ayaklarımda kalıcı var bişey olur mu ?
Yok iki adet dönemi rahim dinlendirme yapıldı. Pcos vardı bende 28 yumurta toplanmıstı o yüzden olabilirDarısı başımataze transfer mi oldunuz