Oradan bakınca koca delisi gibi mi görünüyorum?

Gozumden dustugu icin gonlumdende dusmus gibi geliyor acikcasi duygularimi tam anlamiyorum merhamet duyoyorum bazen bazen de nefret duyuyorum ona saygimi kaybettim gibi ne biliyim onu sevmemi saglayan temel seyleri kaybetti..bazen kendime cocuk olmasa coktan biterdi diyorum..
çocuk olunca iki kat daha zorlaşıyor herşey

:) :)
Sevişmeye bile zor buluyorum kendisini.

Onun bu pembe bakışına hayranım benim ondan bağımsız biriktirdiğim para ona göre bizim acil durum paramız.
Bebek olursa falan diye kullanırız diye düşünüyor. :KK70:

Ben o para ile tatile gidelim diyorum mesela ellemek yok ona diyor.

Bunca borca rağmen umutlu ilginç bir şekilde.
Hepsi bitecek ev alcaz, senede şu kadar atsak kenara sonra diye planlar yapıp şunu yapcaz diye hayaller kuruyor.

Benim işimi zorlaştıran bence de hazmetme kısmı.

Bazen bu bir kabus olsa keşke diyorum hala.

Teşekkür ediyorum yorumunuz için.
Bu kez daha doğru davranmaya çalışıyorum.

Allah'a emanet ettim, iyi düşünmeye çalışarak bekliyorum.
Can'ım beni biliyorsun. Eşimle aynı cevaplar yahu aynı

İnşallah canım hepimiz için her şey güzel olsun artık inşallah..
Sen daha iyi misin?
İyiyim tatlım eşimin bu kazıkların hepsini banada attığnı onu terkettiğimide biliyorsun.
İşimi çok özlüyorum öğrencilerimi özledim.beni düzenimide terketmek zorunda bıraktırdığı içinde ayrı kızgınım.
Eve dönüp onu evden kovmak istiyorum.

İyiyim tatlım eşimin bu kazıkların hepsini banada attığnı onu terkettiğimide biliyorsun.
İşimi çok özlüyorum öğrencilerimi özledim.beni düzenimide terketmek zorunda bıraktırdığı içinde ayrı kızgınım.
Eve dönüp onu evden kovmak istiyorum.

Onun orada ailesi falan yok mu?
Cidden kendi evine gitsen, o gitse evden daha iyi olurdu.
En azından okul kapanana kadar..

Oncelikle koca delisi olmak Sizin için geçerli bi tanımlama diil.
Yaşadığnız durumu siz daha ii bilirsiniz eğer ki size zarar verecek bi duruma gelmedi ise eşinize destek olup onu allahın izniyle o yoldan alikoyun içiniz de o ışığı görüyorum ben o sizin hayat yoldasiniz bırakıp gitmek diil en zor anında ona sahip çıkmak gerekir karaktere kötü biri diil bu kişi bu şansı hakediyor size o soruyu soran insana da bi bakın derim ateşe köruk le gidiyo allah ıslah eylesin karı Koca arasına kimse girmemeli sizde gaza gelip bu yoldan dönmëyın mücadele sizi bırakıncaya kadar devam edin

yani surayı tesadüfen actım.ve kendime bir tokat atıp gelmek istedim.bu kadar benzer bu kadar aynı olayları yaşayamaz bir insan yoksa klonlandıkmı dedim.BİR ARA BENİM YERİME YAZDIGINIZI sandım.o kadar yani ilğimi çekti.
sizinle aynı seyleri yasamış biri olarak aramızdaki tek farkın çocuk olduğunu söyleyebilirim bir yavrumuz var bizim.yani bu işi daha dramatikleştiriyor zorlastırıyor.fark ksaca bu diger seyler eş karakterleri ve düşünceler hisler aynı.bana sadece koca delisi gibi bir yaklaşım asla olmadı.çünkü ben bu yasadıgımz olayları sadece kendi aileme anlattım birde onun ailesi biliyor.
yaaaa zoruma giden benimde su bizi neden bu hale düşürdün
ve ondan asla bunu beklememem yani onun gibi saygın bir iş sahibi ve sayılan sevilen çok temiz karakterli biri bunu nasıl yapar.bizi bu zavvallı durumuna nasıl düşürür.
size sayamayacagım kadar üstün karakterli gururlu sevilen saygı gören bir kişi bu
aileme bana asla sesini yükseltmeyen mükememl bir kişiliktir eşim.mükemmel bir babadır
ondan blkide bunu beklemememiz bizi yıktı beni yıktı
o bunu yapmamalıydı ama herkes yapabilirdi gibi
biz bu maddi kayıplar sonucunda cok acı cektik
cok maddi sıkıntı çünkü ben çalşmıyordum ev hanımıydım
su an eşime destek olmak için işe girdim çalışıyorm
borclar bitti cok sukur bizim ama neler yasadım iç dünyamda hayal kırıklıgı maddi zarar.ben hep başının etini yedim vs.. vss..daha anlatmadıgım sorunlar.
hala saygılıdır bana karsı hala üzgün pişman
yani bu kişi bırakmak gitmek cok zor
su an hayata daha umutla bakıyorum.yapmıyor alacagı dersi aldı bu hayatta
su kırgınlık yürekten gitmiyor ben bir bunu hazmedemedim neden bize bunu yaptın??*
onun dşında hayata devam ediyoruz.ama yıllar kaybettik geri telafisi olmayacak
ne ev var ne araba bir kuruşumuz yok
gelecege güvenle bakmak isterdim bizim gibi bir aile bunu hakediyordu ama
bu bizim sınavımızmıs bunu böyle kabul ettim cok zorrrrrr oldu.
sıfırdan sil baştan başladık hayata yaş 34 ben eşim 38.bir pırıl pırıl evladımız var.
hayat bize bunu yaşattı geçti.en ufak aynı hata bitirir tuzla buz olur hersey cünkü sabrın son noktasında bitti borclar.
ölüm gibi gelr bize yani anlatabildim mi son nokta olur.onu eşimde iyi bildiği için yapmaz bir daha bu hatayı diye düşünüyorm.güveniyorum.ama hep tetikteym.kontrol bende yaşıyoruz.
bizim kayıplarda cok büyüktü ev ve araba parası su an hiç bişeyimiz yok ve cok maddi sıkıntı yasadık.
geçti şu an daha iyiyiz cokkkk sükür.
BENDE BIRAKMAYI DÜŞÜNDÜM EŞİMİ ZOR GÜNLERDİ
SEVGİ VAR ONA KARSI maddi anlamda belki su an yok henüz ama her türlü güven var
bizlere karsı eşi ve çocugunu cok sever bunu biliyorm.
o yüzden bizim yavrumuzda var yola devam
evladım babaya cok düşkün cünkü bir kez kırmadı kalbini boynunda tasır.
çok farklı bişey yaahu bu ikilem
kişi süper biri dört dörtlük ama yaptıgı hiç ona uymuyor cok celişdim cok takıldım yıllarca amaatlatıyorum daha iyiyim çokkk ŞÜKÜR.ALLAH YAŞATMASIN BİR DAHA ZOR GNLER YILLARDI.bize en kısa zamanda iyi kaznaçlar ve sağlık versin huzur versin rabbim yaraları saracagız insalh az kaldı.szide eşiniz insan evaldıysa siz daha sanslısınz işinizde var bırakmayın sarılın ona o karakterli biriymiş anlar bu büyüklüğü.ama tekrarı asla olmasın

yani surayı tesadüfen actım.ve kendime bir tokat atıp gelmek istedim.bu kadar benzer bu kadar aynı olayları yaşayamaz bir insan yoksa klonlandıkmı dedim.BİR ARA BENİM YERİME YAZDIGINIZI sandım.o kadar yani ilğimi çekti.
sizinle aynı seyleri yasamış biri olarak aramızdaki tek farkın çocuk olduğunu söyleyebilirim bir yavrumuz var bizim.yani bu işi daha dramatikleştiriyor zorlastırıyor.fark ksaca bu diger seyler eş karakterleri ve düşünceler hisler aynı.bana sadece koca delisi gibi bir yaklaşım asla olmadı.çünkü ben bu yasadıgımz olayları sadece kendi aileme anlattım birde onun ailesi biliyor.
yaaaa zoruma giden benimde su bizi neden bu hale düşürdün
ve ondan asla bunu beklememem yani onun gibi saygın bir iş sahibi ve sayılan sevilen çok temiz karakterli biri bunu nasıl yapar.bizi bu zavvallı durumuna nasıl düşürür.
size sayamayacagım kadar üstün karakterli gururlu sevilen saygı gören bir kişi bu
aileme bana asla sesini yükseltmeyen mükememl bir kişiliktir eşim.mükemmel bir babadır
ondan blkide bunu beklemememiz bizi yıktı beni yıktı
o bunu yapmamalıydı ama herkes yapabilirdi gibi
biz bu maddi kayıplar sonucunda cok acı cektik
cok maddi sıkıntı çünkü ben çalşmıyordum ev hanımıydım
su an eşime destek olmak için işe girdim çalışıyorm
borclar bitti cok sukur bizim ama neler yasadım iç dünyamda hayal kırıklıgı maddi zarar.ben hep başının etini yedim vs.. vss..daha anlatmadıgım sorunlar.
hala saygılıdır bana karsı hala üzgün pişman
yani bu kişi bırakmak gitmek cok zor
su an hayata daha umutla bakıyorum.yapmıyor alacagı dersi aldı bu hayatta
su kırgınlık yürekten gitmiyor ben bir bunu hazmedemedim neden bize bunu yaptın??*
onun dşında hayata devam ediyoruz.ama yıllar kaybettik geri telafisi olmayacak
ne ev var ne araba bir kuruşumuz yok
gelecege güvenle bakmak isterdim bizim gibi bir aile bunu hakediyordu ama
bu bizim sınavımızmıs bunu böyle kabul ettim cok zorrrrrr oldu.
sıfırdan sil baştan başladık hayata yaş 34 ben eşim 38.bir pırıl pırıl evladımız var.
hayat bize bunu yaşattı geçti.en ufak aynı hata bitirir tuzla buz olur hersey cünkü sabrın son noktasında bitti borclar.
ölüm gibi gelr bize yani anlatabildim mi son nokta olur.onu eşimde iyi bildiği için yapmaz bir daha bu hatayı diye düşünüyorm.güveniyorum.ama hep tetikteym.kontrol bende yaşıyoruz.
bizim kayıplarda cok büyüktü ev ve araba parası su an hiç bişeyimiz yok ve cok maddi sıkıntı yasadık.
geçti şu an daha iyiyiz cokkkk sükür.
BENDE BIRAKMAYI DÜŞÜNDÜM EŞİMİ ZOR GÜNLERDİ
SEVGİ VAR ONA KARSI maddi anlamda belki su an yok henüz ama her türlü güven var
bizlere karsı eşi ve çocugunu cok sever bunu biliyorm.
o yüzden bizim yavrumuzda var yola devam
evladım babaya cok düşkün cünkü bir kez kırmadı kalbini boynunda tasır.
çok farklı bişey yaahu bu ikilem
kişi süper biri dört dörtlük ama yaptıgı hiç ona uymuyor cok celişdim cok takıldım yıllarca amaatlatıyorum daha iyiyim çokkk ŞÜKÜR.ALLAH YAŞATMASIN BİR DAHA ZOR GNLER YILLARDI.bize en kısa zamanda iyi kaznaçlar ve sağlık versin huzur versin rabbim yaraları saracagız insalh az kaldı.szide eşiniz insan evaldıysa siz daha sanslısınz işinizde var bırakmayın sarılın ona o karakterli biriymiş anlar bu büyüklüğü.ama tekrarı asla olmasın

Çok geçmiş olsun size de.. bize de geçer inşallah sağolun. .

tşk edeerim sizede geçmiş olsun bir daha yaşatmasın diyorum.bu tür insanlar zor bulunuyor.keşke hiçbişey yasanmasydı.ama bunlarda bizim sınavımızmış..dediğim gibi görüşmek yzışmak isterseniz özelden yazın dertleşiriz

Back
X