- Konu Sahibi merakli_27
Oral seks yaparken sıkıntı olmaması ama sonrasında her zaman değil nadiren mide ağrısı buna bağlı olurmu yoksa denkmi geliyor acaba 
?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Size yapilirken mi siz yaparken mi? Başlığı bir an oralet diye okudum![]()
Mideniz mi bulanıyor acaba belki bir öğürme refleksi ya da sıvı yutma vs varsa olabilir. Yoksa denk gelmiştir belki deBen yaptıktan sonra
Yaparken yada yuttuktan sonra değil ama yaklaşık bes alti saat sonra oluyorMideniz mi bulanıyor acaba belki bir öğürme refleksi ya da sıvı yutma vs varsa olabilir. Yoksa denk gelmiştir belki de
Aşağı kattakiler de her gece oral yapıyor heralde.Kadının inleme sesini dinlemekten bi hal oldum.Nasıl çözülür bu sorun bilmiyorum.Ayağımla yere vurunca ses kesildi ama şimdilikOral seks yaparken sıkıntı olmaması ama sonrasında her zaman değil nadiren mide ağrısı buna bağlı olurmu yoksa denkmi geliyor acaba?
Hiç utanması da yok.Demiyor ben böyle bağırıyorum ya duyan olursaAşağı kattakiler de her gece oral yapıyor heralde.Kadının inleme sesini dinlemekten bi hal oldum.Nasıl çözülür bu sorun bilmiyorum.Ayağımla yere vurunca ses kesildi ama şimdilik
Vallahi her geceHer gece de değildir bence![]()
Oral oldugunu nerden anladiniz?Aşağı kattakiler de her gece oral yapıyor heralde.Kadının inleme sesini dinlemekten bi hal oldum.Nasıl çözülür bu sorun bilmiyorum.Ayağımla yere vurunca ses kesildi ama şimdilik
İlişki esnasında o kadar ses çıkarılmaz çünkü en azından ben çıkarmıyorum.Kadın kendinden geçiyor sesi duysanız anlarsınız demek istediğimiOral oldugunu nerden anladiniz?
Valla bence iliskide daha cok ses cikar.İlişki esnasında o kadar ses çıkarılmaz çünkü en azından ben çıkarmıyorum.Kadın kendinden geçiyor sesi duysanız anlarsınız demek istediğimi
O esnada evet kasıyorum birazValla bence iliskide daha cok ses cikar.
Konu sahibi bence yaparken kendinuzi kasiyorsunuz, o yuzden sonrasinda mideniz agriyor
O yuzden agriyor dedigim gibiO esnada evet kasıyorum biraz
Anladım teşekkürler bende denk geldiğini düşünürdüm bundan sonra biraz serbest deneyim o zaman olcskmiO yuzden agriyor dedigim gibi
Ses başladığı an ayağınla yere vurmaya devam et şimdilik. Kesilmezse EDEP YA HU! diye bağırAşağı kattakiler de her gece oral yapıyor heralde.Kadının inleme sesini dinlemekten bi hal oldum.Nasıl çözülür bu sorun bilmiyorum.Ayağımla yere vurunca ses kesildi ama şimdilik
Ses başladığı an ayağınla yere vurmaya devam et şimdilik. Kesilmezse EDEP YA HU! diye bağır
Senin yine alt katmış bizim eski evdeki yan dairede duvarlar bitişik ve ses yalıtımı berbat olan bir binaydı. Abartmıyorum sanki aynı odanın içindeyiz öyle geliyor ses. Üsttekiler yandakiler bizden bile ssnabilir o derece odanın içinde yankılanıyor. Biliyorlar da duvarların ince oldugunu. Yani savaşmayın sevisin tamam da gecenin üçünde zıplayarak uyanıyordum. Ben bır sey yapmaya utandım teraslarimiz yanyanaydi yüz yüze bakıyoruz. Sonra başka komşular mi uyardı artik ya da araları mi bozuldu kendiliğinden kesildi
Birilerinden duyardım yatak odası seslerini duyuyoruz falan.İnandırıcı gelmezdi bana.Duvardan gidecek kadar olmaz ya diyordum.Artık kadının sesini ezberledim.Tövbe yarabbim.Kadın yeri göğü inletiyor.Ya sesim giderse diye tedirginlik de yok hiç.Topuğumla yere vurdum.Ses kesildi.Bakayım dikkat edecek mi bundan sonra.Hiç sanmıyorum.İnsanları rahatsız etmeyeyim diye vurmayayım dedim ama sabır da kalmadı.Bu arada konu sahibi bana özelden niye mesaj attın bacım anlamadım.Erkek olabiilir misinSes başladığı an ayağınla yere vurmaya devam et şimdilik. Kesilmezse EDEP YA HU! diye bağır
Senin yine alt katmış bizim eski evdeki yan dairede duvarlar bitişik ve ses yalıtımı berbat olan bir binaydı. Abartmıyorum sanki aynı odanın içindeyiz öyle geliyor ses. Üsttekiler yandakiler bizden bile ssnabilir o derece odanın içinde yankılanıyor. Biliyorlar da duvarların ince oldugunu. Yani savaşmayın sevisin tamam da gecenin üçünde zıplayarak uyanıyordum. Ben bır sey yapmaya utandım teraslarimiz yanyanaydi yüz yüze bakıyoruz. Sonra başka komşular mi uyardı artik ya da araları mi bozuldu kendiliğinden kesildi
Artık bina duvarları incecik kağıt gibi bizim iki ust kattaki çocuğun koşma sesi üst katta gibi yakından geliyor sevişme sesinin gideceğini de düşünüp biraz dikkat edecekler ayıp yüz yüze bakılıyor. Bana da mesaj atmış konu sahibiBirilerinden duyardım yatak odası seslerini duyuyoruz falan.İnandırıcı gelmezdi bana.Duvardan gidecek kadar olmaz ya diyordum.Artık kadının sesini ezberledim.Tövbe yarabbim.Kadın yeri göğü inletiyor.Ya sesim giderse diye tedirginlik de yok hiç.Topuğumla yere vurdum.Ses kesildi.Bakayım dikkat edecek mi bundan sonra.Hiç sanmıyorum.İnsanları rahatsız etmeyeyim diye vurmayayım dedim ama sabır da kalmadı.Bu arada konu sahibi bana özelden niye mesaj attın bacım anlamadım.Erkek olabiilir misin![]()